Acizi graşi omega-3 îmbunătăţesc atenţia în cazul copiilor cu ADHD

Un nou studiu a dat la iveală faptul că suplimentele cu acizi graşi omega-3 îmbunătăţesc atenţia în cazul copiilor care suferă de sindromul deficitului hiperactiv de atenţie (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD) care au niveluri scăzute ale acizilor graşi omega-3 în sânge.

COMENTARIU

Constatarea este în concordanţă cu descoperirile medicinei celulare a Dr.Rath, conform cărora cauza primară a majorităţii problemelor de sănătate ale zilelor noastre este deficitul de microelemente nutritive eesenţiale. Bazându-se pe descoperirile Dr.Rath, abordarea medicinei celulare defineşte aportul zilnic optim al microelementelor nutritive corecte ca fiind măsura preventivă de bază pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea sănătăţii.

Chiar înaintea acestui ultim studiu, cercetările arătaseră deja că acizii graşi omega-3 sunt utili în ADHD. Un studiu randomizat dublu-orb control-placebo publicat în 2019 a descoperit, de exemplu, că acidul docosahexaenoic (DHA) poate ajuta în gestionarea ADHD

În mod similar, oglindind abordarea medicinei celulare şi utilizarea sinergiei microelementelor nutritive conform acesteia, cercetările desfăşurate la Universitatea Canterbury din  Noua Zeelandă au arătat că acei copii cu ADHD care iau o combinaţie de vitamine şi minerale pot face progrese uimitoare în ceea ce priveşte comportamentul lor.

Află cum se poate trata ADHD pe cale naturală, cu ajutorul microelementelor nutritive, citind acest articol de pe site-ul nostru,

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/11/omega-3-fish-oil-improves-attention-in-children-with-adhd/

Publicat cu permisiune