Noi cercetări arată că nivelurile ridicate de acizi grași omega-3 din organism sunt corelate cu valori mai scăzute ale tensiunii arteriale la adulții tineri sănătoși
COMENTARIU
Deşi acizii grași omega-3 joacă cu siguranță roluri importante în contribuția la sănătatea cardiovasculară generală, pentru o protecție optimă este necesar să se asigure şi un aport adecvat de alte elemente nutritive specifice.
Ilustrând acest punct, studiile efectuate de oamenii de știință de la Dr. Rath Research Institute au demonstrat că o combinaţie sinergică de microelemente nutritive este utilă în controlul tensiunii arteriale ridicate. Prin utilizarea acestor microelemente nutritive în dozele corecte, hipertensiunea arterială poate fi acum esențial eradicată.
Află mai multe despre scăderea naturală a tensiunii arteriale cu ajutorul abordărilor naturale citind acest articol de pe site-ul nostru.
Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/07/omega-3-fatty-acids-shown-to-lower-blood-pressure/
Publicat cu permisiune