comment1216

Administrarea vitaminelor în perioada prenatală, asociată cu riscul scăzut de autism

Administrarea de vitamine prenatale în prima lună de sarcină este asociată cu un risc mai mic de autism la copiii care prezintă un risc crescut de tulburare, conform unui nou studiu publicat în revista JAMA Psychiatry.

COMENTARIU

În scopul găsirii unui mijloc eficient de prevenire a autismului, studiul JAMA Psychiatry citat în această știre susține în esență concluziile cercetărilor anterioare publicate în British Medical Journal în 2017, care au arătat în mod similar că administrarea de multivitamine în timpul sarcinii poate fi legată de un risc mai mic de autism la copii.

Dovezi că autismul poate fi cauzat de deficit de microelemente nutritive pot fi observate în alte cercetări care sugerează că deficitul de vitamina D în timpul sarcinii este asociat cu dezvoltarea trăsăturilor legate de autism la copii. Autismul a fost asociat în mod similar cu deficitul de zinc în timpul copilăriei.

Există o suprapunere considerabilă între simptomele autismului și cele ale tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Majoritatea copiilor cu autism prezintă simptome de ADHD, de exemplu. Prin urmare, în mod semnificativ, cercetările arată că microelementele nutritive pot fi de ajutor în tratarea ADHD. Află mai multe despre tratarea ADHD în mod natural cu microelemente nutritive citind acest articol de pe site-ul nostru.

Află mai multe despre importanţa microelementelor nutritive în sarcină citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/02/taking-prenatal-vitamins-early-in-pregnancy-associated-with-lower-risk-of-autism/

Publicat cu permisiune