plantbased diet

Alimentaţia pe bază de plante reduce riscul formelor grave de COVID-19

“Regimurile alimentare pe bază de plante susțin imunitatea, ceea ce poate reduce riscul de infectae gravă cu COVID-19, potrivit unui nou articol al cercetătorilor de la Physicians Committee for Responsible Medicine și publicat de American Journal of Lifestyle Medicine. Articolul explorează lecțiile învățate din focarul de gripă H1N1 din 1918” [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Articolul din revista American Journal of Lifestyle Medicine citat aici descrie cum, în timpul pandemiei de gripă din 1918-1919, cele mai bune rezultate au fost raportate de un seminar adventist de ziua a șaptea, unde a fost oferită o alimentaţie pe bază de plante, cereale, fructe, nuci și legume.  Acest lucru nu este deloc surprinzător, desigur. Fiind bogate în antioxidanți și microelemente nutritive esențiale, astfel de regimuri alimentare sunt dovedite științific că susțin funcția sănătoasă a sistemului imunitar.

Prin urmare, în mod semnificativ, un număr tot mai mare de studii demonstrează că pacienții grav bolnavi de coronavirus au deficit de vitamine și minerale cheie. Astfel de deficiențe includ niveluri nedetectabile de vitamina C și sunt asociate cu un risc crescut de mortalitate. În schimb, s-a dovedit că tratamentul cu vitamina C, vitamina D și alte microelemente nutritive esențiale reduce mortalitatea.

Află mai multe despre cum eşecul politicienilor de a conştientiza existenţa cercetărilor asupra microelementelor nutritive în cazul coronavirusului condamnă pacienţii la moarte, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/05/plant-based-diets-reduce-risks-of-severe-covid-19/

Publicat cu permisiune