comment0942

Alimentele ultraprocesate, asociate cu riscul de cancer

Cercetătorii francezi au descoperit o asociere între alimentele ultraprocesate şi cancer.

COMENTARIU

Nu numai că nu mai există nici o îndoială asupra faptului că  regimurile alimentare care conţine cantități mari de alimente ultra-procesate pot provoca cancer, dar această constatare este întru totul în concordanță cu conceptul revoluționar de medicină celulară al Dr. Rath. Alimentele ultra-procesate sunt invariabil sărace în vitamine, minerale și alte microelemente nutritive esențiale. După cum a arătat dr. Rath, deficitul cronic al acestor substanțe alimentare vitale este principala cauză nu doar a cancerului, ci și a bolilor cardiovasculare, a diabetului și a altor boli grave ale timpurilor noastre.

În orice program educaţional care are scopul de a crea un sistem de asistenţă medicală preventivă, cunoștințele despre conținutul de microelemente nutritive din alimentele pe care le consumăm trebuie să constituie un element cheie. Cunoștințele despre conținutul de vitamina C al citricelor, conținutul de polifenoli ai ceaiului verde sau microelementele nutritive conținute în cartofii dulci, plantele crucifere, strugurii și multe alte plante, precum și rolul lor în optimizarea metabolismului celular, ar trebui predate în școli și făcute disponibile gratuit tuturor.

Află mai multe despre viziunea Fundaţiei noastre cu privire la un sistem de asistenţă medicală preventivă prin care să se poată reduce şi elimina pe scară largă boli precum cancerul, bolile cardiovasculare şi nu numai, citiţi Declaraţia de la Barletta susţinută de Dr.Rath.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/02/ultra-processed-foods-linked-to-cancer/

Publicat cu permisiune