comment1383

Antibioticele, chiar şi în doze mici, au efecte negative asupra sănătăţii copiilor

Un nou studiu a dat la iveală faptul că administrarea antibioticelor la copii, chiar şi în doze mici, poate avea impact negativ asupra sănătăţii lor.

COMENTARIU

Deşi antibiotice au salvat, fără îndoială, multe vieți, utilizarea lor nu este fără riscuri. Cercetătorii arată că acei copii ale căror mame au luat antibiotice în timpul sarcinii au un risc cu 20% mai mare de a fi spitalizaţi pentru infecţii, de exemplu. Alte cercetări arată că administratrea antibioticelor pe termen lung poate duce la cancer de colon.

Prin contrast cu pericolele antibioticelor, o cantitate optimă de microelemente nutritive esențiale susține sistemul imunitar al organismului în siguranță și în mod natural. Deşi mulți oameni iau doar vitamina C în astfel de scopuri, o astfel de abordare ratează beneficiile importante ale sinergiei micronutrienților. Vitamina C funcționează mai eficient atunci când este combinată cu alte microelemente nutritive precum zincul, quercetina și seleniul. Astfel, eficacitatea suplimentelor în îmbunătățirea imunității depinde de faptul că acestea conțin o combinație sinergică atent concepută de microelemente nutritive pentru a ajuta la generarea de celule sanguine sănătoase și pentru a susține alte organe ale sistemului imunitar.

Află cum îţi poţi îmbunătăţi imunitatea prin utilizarea microelementelor nutritive în combinaţie sinergică, citind acest articol pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/11/antibiotics-even-low-use-in-children-can-have-a-negative-impact-on-health/

Publicat cu permisiune