Bill Gates avertizează că „o nouă pandemie este inevitabilă”

Într-un interviu revelator cu actriţa Rashida Jones, Bill Gates şi-a împărtăşit recent viziunea asupra lumii după COVID-19. Întrebat dacă o nouă pandemie este inevitabilă, răspunsul său a fost afirmativ. „Dacă avem noroc, să sperăm că va fi abia peste 20 de ani”, a afirmat el. „Dar trebuie să luăm în calcul că ar putea fi şi peste 2 ani”. După faimoasa previziune a lui Gates despre o pandemie globală exprimată în discursul TED din 2015, urmată de un exerciţiu de simulare pentru izbucnirea unei pandemii de coronavirus desfăşurat în octombrie 2019, doar cu câteva săptămâni înainte de apariţia COVID-19, avertizarea din acest interviu, cum că „următoarea epidemie naturală va avea un grad mai mare de fatalitate” ridică întrebări serioase cu privire la motivaţiile sale.

De asemenea, întrebat dacă el consideră că următoarea izbucnire ar avea un impact mai puţin distructiv decât cea prezentă, Gates a dat un răspuns la fel de revelator: „Principalul motiv pentru care va avea un impact mai puţin distructiv este acela că vom fi antrenaţi”, a spus el. „Vom fi făcut, ştiţi, jocuri cu boli precum jocurile cu războaie, şi aproape toate ţările vor răspunde precum Coreea de Sud şi Australia, care au testat şi carantinat rapid oamenii”. Merită să evaluăm pe scurt răspunsul la pandemie al acestor două ţări pentru a înţelege ceea ce doreşte Gates să se întâmple.

Răspunsul sud-coreean la virus s-a bazat pe testare agresivă şi urmărirea contactelor, carantină severă şi supraveghere în masă. Cetăţenii în carantină în Coreea de Sud sunt monitorizaţi printr-o aplicaţie pe telefon care foloseşte GPS pentru a urmări localizarea acestora.

Australienii au suferit una dintre cele mai lungi şi mai aspre izolări din întreaga lume. Oraşul Melbourne a închis afaceri şi a închis oamenii în case timp de mai mult de 3 luni, de exemplu, în timp ce statul Australiei de Sud a impus recent o carantină în care până şi înmormântările şi plimbarea câinilor au fost interzise.

În discursul TED din 2015, Gates a declarar că cele mai bune lecţii pentru a ne pregăti de o pandemie este să copiem ceea ce se face în vreme de război. El propunea crearea unui corp medical de rezervă şi asocierea personalului medical cu armata pentru a profita de abilitatea militarilor de a se mişca repede şi de a securiza zonele. În interviul podcast de acum, el subliniază că în mod evident aceste propuneri vor fi puse în aplicare.

Alternative naturale la vaccinuri genetice şi medicamente

În podcast este prezentat şi Dr.Athony Fauci, director al Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) din SUA. Discutând cu Gates despre terapiile COVID-19, Fauci pretinde că nu există nimic care să poată fi administrat pacienţilor în stadiile incipiente ale infecţiei pentru a împiedica spitalizarea acestora. Această afirmaţie este demonstrabil  neadevărată.

Cercetările publicate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath în iulie şi august acest an au dovedit că anumite combinaţii specifice de microelemente nutritive sunt capabile să blocheze interacţiunea dintre locul de legare al „ţepilor” coronavirusului şi punctul său de intrare în celulele umane – enzima de conversie a angiotensinei (ACE2). Interacţiunea ţintită în această cercetare este prima etapă a infecţiei cu coronavirus şi absolut acelaşi mecanism biologic pe care se focalizează vaccinurile în curs de dezvoltare în întreaga lume. De aceea, este semnificativ faptul că acele combinaţii de microelemente nutritive folosite în studiu – care includ elementul nutritiv crucial vitamina C – sunt disponibile publicului încă de pe acum.

Dar cum Gates a investit masiv în abordarea farmaceutică a COVID-19, se aşteaptă să recupereze investiţia. Problema cu care se confruntă el este faptul că terapiile naturale nebrevetabile precum vitaminele reprezintă o ameninţare la adresa acestui fapt. Aceasta este explicaţia faptului că, în ultimii ani, Gates a sponsorizat un plan care ameninţă cu o armonizare globală a nivelurilor microelementelor nutritive din suplimentele alimentare, ceea ce ar putea limita eficienţa abordărilor naturale de sănătate. De asemenea, el este cel de-al doilea mare finanţator al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, un organism global care primeşte în plus milioane de dolari anual, din partea industriilor multinaţionale chimice şi farmaeutice.

În cele din urmă, desigur, Gates are dreptate când spune că va apărea o nouă pandemie. Pandemiile virale sunt realităţi ale vieţii. Ele au avut loc dintotdeauna de-a lungul istoriei omenirii şi până când abordările de sănătate preventivă vor fi implementate la nivel global, probabil tot asta se va întâmpla. Dar răspunsurile bazate pe restricţii draconice în care industria farmaceutică multinaţională se poziţionează ca principalul beneficiar, nu sunt necesare. Indiferent de ceea ce Gates şi Fauci vor să vă facă să credeţi, există alternative la vaccinurile genetice şi medicamente. Este momentul ca oamenii lumii să fie corespunzător informaţi despre acestea.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/11/bill-gates-warns-that-another-global-pandemic-is-inevitable/

Publicat cu permisiune