Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (6)

Tratamentul optim depinde de agenţii care încetinesc dezvoltarea bolii

Tratamentul optim pentru aceste persoane trebuie să se focalizeze pe încetinirea progresului bolii. Acesta include activităţi de reducere a stresului, promovarea unui stil de viaţă sănătos care să cuprindă alimentaţie adecvată, bogată în special în microelemente nutritive care întăresc sistemul imunitar, renunţarea la obiceiuri nesănătoase (fumat, alcool, droguri) şi profilaxia posibilelor infecţii ocazionale.

Baza patologică a SIDA este un sistem imunitar disfuncţional, semnalat clinic de niveluri anormal de joase ale celulelor albe ale sângelui. Microelementele nutritive sunt esenţiale pentru formarea celulelor sângelui, inclusiv a celulelor albe. O importanţă deosebită au vitamina B3, vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B12, vitamina C, acidul folic şi fierul. Mai mult, s-au acordat nu mai puţin de nouă Premii Nobel pentru descoperirea beneficiilor vitaminelor asupra sănătăţii, cu precădere a impactului lor asupra întăririi sistemului imunitar.

Medicamentele ARV au o capacitate limitată de a reabilita sistemul imunitar al unui pacient. În schimb, s-a dovedit că microelementele nutritive au capacitatea de reabilitare a sistemului imunitar şi a întârzierii apariţiei bolii. [vezi de ex. Kaiser et al., Journal of Journal of Acquired Immune Deficiency Syndrome (2006); 42: 523-528Jariwalla et al., Journal of Alternative and Complementary Medicine (2008) 14(2): 139-146Muller et al., European Journal of Clinical Investigation (2000); 30:905-914Look et al., European Journal of Clinical Investigation (1998); 28: 389-397Akerlund et al., European Journal of Clinical Pharmacology (1996); 50: 457-461; şi Fuchs et al., Arzneimittel-Forschung (1993); 43:1359-62].

De-a lungul secolului XX, nu mai puţin de 9 Premii Nobel au fost acordate pentru descoperirea vitaminelor şi în special a rolului lor în asigurarea unei funcţii imunitare optime în organism.

Timpul mediu de evoluţie a infecţiei HIV până la SIDA a fost estimat în cadrul unor cercetări de notorietate la 9-10 ani. În decursul acestei perioade, multivitaminele şi microelementele nutritive sunt un tratament mai bun pentru HIV decât medicamentele ARV. Utilizarea ARV în această perioadă, înainte de transformarea în SIDA, comportă riscul ca pacienţii care în mod normal ar fi trăit 9-10 ani fără să dezvolte SIDA, să manifeste mult mai devreme o formă de imunodeficienţă indusă de medicamente care nu este cu nimic diferită de (şi este la fel de mortală ca) SIDA.

Fără microelemente nutritive şi vitamine viaţa nu este posibilă iar fără un aport zilnic optim de microelemente nutritive şi vitamine fie sub formă de alimentaţie adecvată fie sub formă de suplimente nutritive metabolismul celular şi în general sistemul imunitar au de suferit şi deci o stare optimă de sănătate este imposibilă.

 

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2008/10/what-the-arv-defendants-dont-want-you-to-know-about-arvs-6/

Publicat cu permisiune

Citeşte şi

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (1)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (2)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (3)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (4)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (5)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (7)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (8)

Ce nu vor susţinătorii ARV să ştiţi despre aceste medicamente (9)