Chimioterapia ucide mulți pacienți cu cancer în doar 30 de zile de la începerea tratamentului

Într-o nouă punere sub acuzare a medicamentelor periculoase și ineficiente pentru cancer, o nouă cercetare efectuată în Marea Britanie a descoperit că, în anumite spitale, în interval de numai 30 de zile de la începerea tratamentului cu chimioterapie, 50% dintre pacienții supuși acestuia, decedează. Și deși până și media pro-farma britanică se arată șocată spunând că pacienții ar trebui avertizați cu privire la pericolul acestor tratamente chimice toxice, studiul arată dovezi suplimentare cu privire la colapsul credibilității chimioterapiei ca tratament pentru cancer.

Utilizând date colectate pe o perioadă de 12 luni, în 2014, studiul a includ 23228 pacienți cu cancer mamar și 9634 pacienți cu cancer pulmonar cu vârste începând de la 24 de ani. Deși rata mortalității a fost diferită în diverse regiuni din Marea Britanie, studiul a arătat clar că tratamentul cu chimioterapie, spre deosebire de cancerul însuși, a ucis sute de pacienți în decurs de 30 de zile de la începerea tratamentului.

Dovezi suplimentare că tratamentul cu chimioterapie nu funcționează

Alte vești proaste pentru cartelul farmaceutic apar într-un nou studiu care a arătat că suplimentarea tratamentului cu noi medicamente pentru chimioterapie, nu îmbunătățește situația în cazurile de osteosarcom, un tip de cancer osos.

Ca urmare a publicării noului studiu ce arată că adăugarea tratamentelor suplimentare cu medicamente pentru chimioterapie nu îmbunătățește situația în cazul osteosarcomului, autoarea Neyssa Marina, MD, spune că ”a tratat o mulțime de pacienți cu aceste medicamente fără să realizeze că acestea nu erau de ajutor”

Publicat în revista The Lancet Oncology, studiul a examinat peste 600 pacienți cu osteosarcom din 17 țări, pentru care tratamentul cu chimioterapie deja eșuase. Rezultatele au demonstrat că adăugarea a două noi medicamente pentru chimioterapie protocolului standard pentru acest tip de cancer osos nu a îmbunătățit rata de supraviețuire a pacienților. Mai mult, mărirea încărcăturii toxice pe care medicamentele au impus-o pacienților a dus în mod previzibil la și mai multe efecte secundare.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Stanford University Medical Center, autoarea studiului, Neyssa Marina, MD, profesor în pediatrie, a subliniat importanța descoperirii, recunoscând că în trecut ”tratase o mulțime de pacienți cu aceste medicamente fără să realizeze că acestea nu erau de ajutor”.

Medicina celulară oferă răspunsul pentru cancer

Întrucât acum se cunoaște faptul că deficitul cronic al vitaminelor, aminoacizilor și altor microelemente nutritive specifice este cauza primară a celor mai comune boli cronice ale zilelor noastre, chimioterapia nu este – și nu va fi niciodată – o soluție de vindecare a cancerului. Însă, așa cum din ce în ce mai mulți pacienți depun mărturievictoria asupra cancerului este posibilă prin utilizarea abordărilor naturale sigure și eficiente.

Cercetările de medicină celularădesfășurate la Institutul de Cercetare Dr. Rath au arătat clar că mai multe tipuri de cancer cervical, vezicalrenalde pieleovarian, pancreatic, mamarososde prostatăde colon și pulmonar – ca și limfoameleleucemia și sarcoamele atât la adulți cât și la copii – pot fi controlate utilizând abordarea sinergiei microelementelor nutritive. Prin selecția potrivită și combinarea corectă a microelementelor nutritive, aceste studii netezesc calea către momentul când cancerul va fi o boală gestionabilă.

Spre deosebire de abordarea de ”armă automată” a chimioterapiei, care nu poate distinge între celulele canceroase și celulele normale, s-a dovedit științific că terapiile bazate pe medicina celulară blochează sigur și eficient toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. Aceste mecanisme includ inhibarea invaziei și metastazei celulelor canceroaseîntreruperea alimentării cu sânge a tumorilor (angiogeneză) și inducerea morții celulelor canceroase (apoptoză).

Cu fiecare zi, din ce în ce mai mulți pacienți află despre abordarea cancerului din perspectiva medicinei celulare. Realizând că o lume eliberată de cancer este posibilă și căpătând încredere datorită acestui fapt, ei întorc spatele chimioterapiei toxice luând propriile lor decizii cu privire la ce este mai bine pentru sănătatea lor. Dacă destul de mulți dintre noi devenim activi răspândind faptele despre tratamentul natural al cancerului cât mai mult posibil, suferința inutilă și decesele cauzate de chimioterapie pot fi evitate și astfel pot fi salvate milioane de vieți.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2016/09/study-shows-chemotherapy-killing-many-cancer-patients-within-30-days-of-starting-treatment/

Publicat cu permisiune