12 09 artikel1

Comisia UE de la Bruxelles ia în considerare obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19

“Președintele Comisiei UE de la Bruxelles, Ursula von der Leyen, spune că blocul ar trebui să înceapă să discute despre vaccinările obligatorii împotriva COVID-19.” [Sursa: businessinsider.com]

COMENTARIU

În ciuda faptului că funcționează ca „politbüro” (birou  politic) pentru cartelul farmaceutic și aliații săi corporatişti din industriile chimice și petrochimice, UE de la Bruxelles se prezintă ca un exemplu strălucitor al democrației moderne. O examinare atentă a faptelor arată că nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

Într-o democrație adevărată, desigur, toată puterea aparține poporului. Principiul „separarii puterilor” între cele trei ramuri ale guvernului – Executiv, Legislativ și Judiciar – stabilește controale și echilibrează lucrurile pentru a proteja împotriva abuzului. Acest principiu a devenit universal acceptat după ce omenirea a luptat pentru el timp de mii de ani.

Cu toate acestea, sistemului de guvernare al UE de la Bruxelles îi lipsește acest principiu fundamental. Oamenii Europei nu au nici control asupra nivelului executiv – Comisia UE de la Bruxelles, ai cărei 27 de membri sunt numiți fără să aibă loc alegeri – și nici asupra procesului legislativ. Parlamentul UE de la Bruxelles, în ciuda faptului că a fost ales de cetățenii Europei, nu are mijloace de a controla efectiv niciunul dintre aceste elemente cruciale ale guvernării.

După anunțul public al Ursulei von der Leyen că țările UE din Bruxelles ar trebui să înceapă să discute despre vaccinările obligatorii împotriva COVID-19, pretenția de decenii că această construcție politică este o presupusă democrație a luat sfârșit. Întreaga lume poate vedea acum că UE de la Bruxelles este condusă în principal în numele intereselor farmaceutice. Influența și profiturile industriei medicamentelor și vaccinurilor sunt prioritare față de sănătatea și viața cetățenilor europeni.

Află cum arhitecţii istorici cheie ai Uniunii Europene au fost selectaţi din rândul aceloraşi tehnocraţi care proiectaseră anterior planul unei Europe postbelice sub controlul naziştilor şi al Cartelului Chimic şi Farmaceutic IG Farben, citind cartea noastră explozivă „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/12/brussels-eu-commission-head-says-its-time-to-consider-making-covid-19-vaccines-mandatory/

Publicat cu permisiune