Coronavirus: Europa, obosită de pandemie

“Covid încasează un tribut emoţional în Europa, prin niveluri tot mai mari de apatie în rândul anumitor populaţiei, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii” [Sursa: BBC News (UK)]

COMENTARIU

Poate cea mai mare tragedie a crizei coronavirusului este că, dacă de la bun început guvernele ar fi acţionat în sensul folosirii cunoştinţelor ştiinţifice despre rolul microelementelor nutritive în întărirea sistemului imunitar, pandemia ar fi putut fi prevenită sau măcar limitată. În schimb, viaţa socială este tulburată, drepturile fundamentale ale omului sunt încălcate şi are loc un dezastru economic de proporţii fără precedent. În acest context nu este deloc surprinzător că această criză încasează un tribut emoţional. Manipularea opiniei publice de către aşa numiţi „experţi” joacă un rol major în menţinerea unei stări de frică la nivel global.

Pentru a ajuta lupta împotriva sentimentului de izolare, frică şi paralizie, vă recomandăm să citiţi Scrisoarea Deschisă a Dr.Rath din martie 2020 şi să studiaţi legăturile pe care le conţine. Cu cât înţelegeţi mai multe despre această criză şi motivele din care a apărut, cu atât mai bune decizii veţi lua pentru a vă proteja pe dumneavoastră, familiile şi pe cei dragi.

O listă de acţiuni recomandate de Dr.Rath se găsesc la finalul Scrisorii Deschise. Cu cât le distribuiţi mai mult, cu atât mai repede putem pune capăt acestei crize.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/10/coronavirus-europe-experiencing-pandemic-fatigue/

Publicat cu permisiune