Global leaders

COVID-19: Liderii mondiali cheamă la un tratat pandemic internaţional

Primul Ministru britanic Boris Johnson s-a alăturat altor 20 de lideri mondiali răspunzând chemării la un nou tratat global pentru a ajuta omenirea să se pregătească de viitoare pandemii.  [Sursa: bbc.com]

COMENTARIU

După mai bine de un an în care şi-au supus popoarele la carantine repetate, distrugere economică şi vaccinuri experimentale fără date de siguranţă pe termen lung, un grup de conducători de state pare că vor acum să întocmească un tratat global pentru a se asigura că această abordare va fi mandatată în întreaga lume, în cazul următoarelor pandemii.

În analiza motivaţiei pentru care a fost propus acest plan, trebuie să ţinem cont de faptul că acesta este condus de acţionari politici care provin din majoritatea ţărilor exportatoare de medicamente precum Marea Britanie, Franţa şi Germania. În numele industriei farmaceutice, aceşti acţionari încearcă să oblige întreaga lume să se supună pe termen lung unei dependenţe economice şi politice. Ei doresc mai ales ca noile vaccinuri experimentale să fie văzute ca soluţia unică pentru pandemiile virale.

Totuşi, aşa cum arată Dr.Rath în scrisoarea deschisă către Secretarul General al Naţiunilor Unite Antonio Guterres, oricine promovează o strategie bazată „doar pe vaccinuri” ca singura soluţie la o pandemie, răspândeşte „ştiri false” (fake news). Departe de a acţiona în interesul oamenilor lumii, politicienii care  aplică strategii bazate „doar pe vaccinuri” nu fac nimic altceva decât să susţină colonialismul farmaceutic.

Cea mai abjectă formă de colonialism, colonialismul farmaceutic, se ascunde sub vălul înşelător al „acţiunilor caritabile”, bogatele naţiuni exportatoare de medicamente pretinzând că „ajută” oamenii care trăiesc în ţări sărace. Totuşi, în realitate, exportul de medicamente brevetate în ţările în curs de dezvoltare are un efect minim sau inexistent asupra celor mai răspândite şi urgente probleme de sănătate cu care se confruntă populaţia din acele zone: malnutriţia, deficienţele imunitare care măresc susceptibilitatea de a contracta boli infecţioase şi alte  boli generate de deficitul nutriţional.

Citeşte Scrisoarea Deschisă adresată de Dr.Rath Secretarului General al Naţiunilor Unite Antonio Guterres şi află despre alternativele naturale cu bază ştiinţifică la vaccinurile anti-coronavirus, vizitând site-ul campaniei noastre Votează pentru Raţiune. Un scurt rezumat al acestei scrisori este disponibil în acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/covid-19-world-leaders-call-for-international-pandemic-treaty/

Publicat cu permisiune