mental health

Deficitul de vitamina C, asociat cu vitalitatea mentală scăzută

“Funcția mentală la adulții tineri care trăiesc în țările industrializate poate fi îmbunătățită prin administrarea de suplimente de vitamina C.” [Sursa: nutraingredients.com]

COMENTARIU

Elementul nutritiv cheie pentru stabilitatea vaselor de sânge, a inimii și a tuturor celorlalte organe din organism, vitamina C joacă un rol crucial în menținerea sănătății și prevenirea bolilor. Responsabilă pentru producția și funcționarea optimă a colagenului, elastinei și a altor molecule de țesut conjunctiv care conferă stabilitate corpului nostru și vaselor sale de sânge, vitamina C este vitală pentru a asigura o vindecare adecvată a rănilor.

Vitamina C este, de asemenea, cel mai important antioxidant din organism, precum și un cofactor pentru o serie de catalizatori biologici (enzime) care sunt importanți pentru metabolismul corect al colesterolului, trigliceridelor și alți factori de risc cardiovascular. Este, de asemenea, o moleculă de energie esențială care este necesară pentru a reîncărca purtătorii de energie din interiorul celulelor corpului.

Află mai multe despre descoperirea ştiinţifică revoluţionară a Dr.Rath în ceea ce priveşte rolul vitaminei C în prevenirea bolilor cardiovasculare citind clasica sa carte De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da!

Află mai multe despre rolul vitaminei C şi al altor microeelemente nutritive în prevenirea şi controlul cancerului citind cartea revoluţionară semnată de Dr.Rath şi Dr.Aleksandra Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului!

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/03/lack-of-vitamin-c-is-related-to-low-level-mental-vitality-study-finds/

Publicat cu permisiune