sun

Deficitul de vitamina D la pacienții cu melanom este asociat cu o supraviețuire generală mai slabă

„Nivelurile de vitamina D afectează supraviețuirea globală a pacienților cu melanom (cancer de piele), a arătat un nou studiu prezentat la cel de-al 31-lea Congres al Academiei Europene de Dermatologie și Venereologie.” [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Melanomul este cel mai de temut cancer de piele din cauza agresivității și a răspândirii rapide la organe vitale precum inima, ficatul, rinichii și creierul. Având în vedere că modalitățile de tratament convenționale nu sunt eficiente în blocarea metastazelor acestei forme de cancer, este inevitabil ca pacienții și un număr tot mai mare de medici să caute alternative cu baze ştiinţifiice.

Pe baza abordării revoluționare a medicinei celulare a Dr. Rath, oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr. Rath au testat efectele anticancer ale unei combinații sinergice specifice de microelemente nutritive, inclusiv extract de ceai verde, vitamina C și aminoacizii lizină și prolină și au descoperit că aceasta a fost capabilă să suprime creșterea și metastaza celulelor melanomului la șoareci. Impresionant, ei au demonstrat de atunci că aceeași combinație este eficientă și în inhibarea invaziei a peste 40 de tipuri suplimentare de cancer uman, inclusiv cele de sân, plămân, colon, col uterin, oase, testicule, pancreas, ficat, vezică urinară, rinichi. , ovare, prostată, sânge și creier.

Aflaţi mai multe despre studiile Institutului de Cercetare Dr. Rath privind beneficiile microelementelor nutritive în combaterea melanomului, citind acest articol pe site-ul nostru.

Pentru a accesa informații mai aprofundate despre abordarea medicinei celulare a Dr. Rath pentru controlul cancerului, consultați cartea revoluționară pe care a scris-o împreună cu dr. Aleksandra Niedzwiecki, „Victorie asupra cancerului”.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/09/vitamin-d-deficiency-in-melanoma-patients-associated-with-worse-overall-survival/

Publicat cu permisiune