Wall Street Journal Newspaper Publishes Dr Rath Researchs Groundbreaking Patent 960x540

Detalii despre brevetul Institutului de Cercetare Dr. Rath privind combinația de elemente nutritive pentru inhibarea coronavirusului

Odată cu răspândirea veștilor că Biroul de Brevete al Statelor Unite a acordat Institutului de Cercetare Dr. Rath cinci brevete privind combinațiile de microelemente nutritive pentru combaterea bolilor umane, ziarul Wall Street Journal a publicat detalii despre brevetul care schimbă jocul printr-o abordare naturală pentru prevenirea și tratarea infectărilor cu coronavirus. Dezvoltare istorică în lupta împotriva SARS-CoV-2, virusul responsabil de COVID-19, conștientizarea globală tot mai mare a acestei tehnologii revoluționare de sănătate naturală va amenința în cele din urmă vânzările de medicamente și vaccinuri împotriva coronavirusului în valoare de miliarde de dolari.

Unul dintre cele mai mari ziare din Statele Unite, cu un tiraj zilnic de aproximativ 2,8 milioane de exemplare, Wall Street Journal este un ziar de notorietate care a câștigat 38 de premii Pulitzer pentru jurnalismul său. Decizia sa curajoasă de a publica detaliile brevetului privind o combinație de microelemente nutritive pentru inhibarea SARS-CoV-2 reflectă faptul că blocarea mass-media asupra abordărilor naturale de combatere a pandemiei este nejustificată din punct de vedere științific.

O abordare revoluţionară a coronavirusului

Prima combinație de microelemente nutritive, cu baze ştiiniţifice, din lume care a fost recunoscută de către Biroul de Brevete al Statelor Unite pentru prevenirea și tratarea infecțiilor cu SARS-CoV-2, tehnologia revoluționară de sănătate naturală dezvoltată de Institutul de Cercetare Dr. Rath inhibă simultan toate căile utilizate de coronavirus pentru a infecta corpul uman. Folosind vitamina C, quercetină, baicalin, N-acetilcisteină, naringină, resveratrol, precum și extracte din broccoli, ceai negru și turmeric, abordarea institutului față de COVID-19 este fundamental diferită de cea urmată de medicina convențională și baza sa învechită pe metodologii farmaceutice.

Chiar de la începutul pandemiei, oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr. Rath au ales să nu se concentreze asupra dezvoltării de vaccinuri împotriva virusului original (Wuhan) sau a uneia dintre mutațiile acestuia. În schimb, abordarea lor se bazează pe reducerea numărului de molecule specifice „de intrare” (receptori ACE2) din corpul uman prin utilizarea unor combinații speciale de microelemente nutritive. Toate coronavirusurile folosesc receptori ACE2 pentru a pătrunde în celulele plămânilor și în alte organe.

În urma unor teste amănunțite, combinația de microelemente nutritive concepută de oamenii de știință ai institutului s-a dovedit eficientă împotriva tuturor mutațiilor cunoscute ale SARS-CoV-2, inclusiv nu doar virusul original, ci și variantele Alpha, Beta, Delta, Gamma, Kappa și Omega. Deoarece toate variantele de coronavirus utilizează același mecanism de receptor ACE2 pentru a infecta celulele umane și aceleași enzime pentru a se multiplica în interiorul lor, combinația pare de asemenea să ajute la prevenirea infecțiilor cu variante de coronavirus viitoare, încă necunoscute.

Un moment istoric

Conștientizarea globală în creștere a tehnologiei brevetate de microelemente nutritive a Institutului de Cercetare Dr. Rath va amenința în cele din urmă profiturile în valoare de miliarde de dolari ale industriei farmaceutice. Odată cu un studiu recent care confirmă faptul că vaccinurile ARNm sunt asociate cu daune mai grave decât s-a susținut inițial, cererea publică pentru terapii alternative eficiente și sigure pentru COVID-19 va crește cu certitudine.

Recunoașterea de către Biroul de Brevete al Statelor Unite a unei combinații de microelemente nutritive naturale care poate preveni și trata infecțiile cu coronavirus este un moment istoric. La trei ani de la începutul focarului de COVID-19, au fost făcuți primii pași decisivi pentru a pune capăt capacității industriei farmaceutice de a menține actuala pandemie ca sursă de profituri în creștere. Drept urmare, nu mai este decât o revoluție în terapiile medicale pentru bolile virale. Nu se mai pune problema dacă va veni schimbarea, ci când.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/12/wall-street-journal-newspaper-publishes-details-of-dr-rath-research-institutes-game-changing-patent-on-nutrient-combination-for-inhibiting-coronavirus/

Publicat cu permisiune