00129 200717 web 853x480 1

Dezmembrarea „Bruxelles UE” – condiţie preliminară pentru libertatea sănătăţii naturale

Petiția „Referendum pentru remedii naturale” – o campanie care urmărește să garanteze accesul gratuit la remedii naturale de sănătate bazate științific pentru toți cetățenii Uniunii Europene („Bruxelles UE”) – a fost semnată acum de peste un sfert de milion de oameni. Coordonați de Fundația Dr. Rath pentru Sănătate sub steagul Inițiativei pentru Referendum European, semnatarii petiției provin din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.

Cu toate acestea, în ciuda sprijinului public impresionant și în creștere pentru această campanie, Fundația de Sănătate Dr. Rath  este pe deplin conștientă de faptul că Uniunea Europeană nu are intenția de a asculta cerințele cetățenilor europeni. Funcționând în afara principiilor de bază ale libertății și democrației, Uniunea Europeană este – prin definiție – o dictatură. Nici cei 27 de „comisari” care formează Comisia Europeană – nivelul executiv al Uniunii Europene – și nici măcar președintele Uniunii Europene, Herman van Rompuy, nu au fost aleși de popor. În schimb, puterea oamenilor de a-și determina guvernul a fost efectiv transferată intereselor corporatiste.

Dictatura Uniunii Europene se plasează mai presus de lege

Fără ştirea marii majorităţi a cetățenilor europeni, Protocolul cu privire la privilegiile și imunitățile Uniunii Europene – atașat așa-numitului „Tratat de la Lisabona”, care a trecut în legislația europeană în decembrie 2009 (cu mai puțin de 1% din populația de Europei i s-a permis să voteze) – plasează Uniunea Europeană mai presus de lege. De exemplu:

  • Spațiile și clădirile UE din Bruxelles sunt „exceptate de percheziție”. (Capitolul I, articolul 1).
  • Membrii Comisiei Europene și alți oficiali ai UE de la Bruxelles sunt „imuni la acțiunile judiciare în ceea ce privește actele îndeplinite de aceștia în calitatea lor oficială, inclusiv cuvintele lor rostite sau scrise”. Mai mult, ei „continuă să se bucure de această imunitate după ce au încetat să mai dețină funcția”. (Capitolul V, articolul 11; Capitolul VII, articolul 19).

În lumina acestor fapte, nimeni nu ar trebui să se îndoiască de faptul că reformarea Uniunii Europene nu este posibilă. Având în vedere că niciunul dintre politicienii săi la nivel executiv nu a fost ales de popor și toți oficialii săi sunt mai presus de lege, este o iluzie să credem că această construcție va asculta vreodată oamenii sau va acționa în interesul lor.

Scopul cheie al Uniunii Europene

Acum, într-un moment în care – cu ajutorul progreselor dramatice ale sănătății naturale cu baze ştiinţifice – viețile a milioane de oameni care suferă de cancer, boli cardiovasculare și alte afecțiuni comune de sănătate ar putea fi salvate, cartelul plasează, din nou, profiturile mai presus de viață, devenind responsabil pentru suferința umană și moarte în proporții de genocid.

Obiectivul cheie al Uniunii Europene este de a distruge sectorul sănătății naturale, astfel încât să împiedice terapiile naturale nebrevetate să concureze cu industria farmaceutică globală – Cartelul farmaceutic – cu a sa „afacere cu boala” în valoare de mai multe trilioane de dolari. Servind în esență ca părți interesate politice nealeși ai acestor interese farmaceutice multinaționale, nivelul executiv al Uniunii Europene elaborează în mod specific legile Europei în numele lor.

Scopul așa-numitei „Directive privind suplimentele alimentare”, de exemplu, adoptată în 2002, este de a stabili restricții stricte și dictatoriale privind tipurile și dozele de vitamine și minerale care pot fi conținute în suplimentele nutritive. Pentru a ascunde această amenințare, Uniunea Europeană susține în mod fals că nivelurile permise pentru fiecare element nutritiv vor fi calculate științific, printr-un proces numit „evaluare științifică a riscului”. În realitate, totuși, adevărul este că majoritatea metodologiilor propuse în prezent pentru evaluarea presupusului „risc” de a consuma suplimente sunt orice altceva decât științifice și sunt de fapt profund viciate.

În mod similar, „Directiva privind produsele medicinale tradiționale din plante”, adoptată în 2004, supune produsele naturale pe bază de plante unei proceduri de înregistrare prohibitiv de costisitoare prin care toate plantele care nu au primit în mod special o licență sunt interzise și eliminate de pe piață. Decimând sectorul plantelor medicinale în acest fel, Uniunea Europeană își propune să elimine o amenințare cheie la adresa intereselor financiare ale acţionarilor industriei farmaceutice cu profituri de mai multe trilioane de dolari.

În plus, într-o încercare de a reduce chiar și răspândirea informațiilor despre terapiile naturale de sănătate, Uniunea Europeană a adoptat așa-numitul „Regulament privind mențiunile nutriționale și de sănătate” în 2006. În conformitate cu această legislație extrem de draconică, toate sugestiile sau implicațiile că un aliment sau element nutritiv are proprietăți nutriționale benefice specifice sau că există o relație între un aliment/element nutritiv și sănătate sunt interzise, cu excepția cazului în care sunt autorizate în mod specific de către Comisia Europeană – chiar dacă există dovezi științifice pentru astfel de afirmații. Astfel, în disperarea sa de a proteja „Afacerea cu boala” de mai multe trilioane de dolari a industriei farmaceutice, Uniunea Europeană a recurs la adoptarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice – interzicerea libertății de exprimare.

Pentru a ajuta Uniunea Europeană în acest demers de a distruge sectorul sănătății naturale, în ianuarie 2002 a fost înființată Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA). un efort continuu și sistematic de eliminare a terapiilor naturale de sănătate nebrevetabile și a informațiilor despre acestea pe întreg continentul european.

În culise, grupurile științifice ale EFSA joacă un rol cheie în aceste eforturi. În loc să fie compusă din experți independenți, EFSA permite cu bună știință membrilor comitetelor sale științifice să aibă legături cu firme farmaceutice, chimice, biotehnologice și agro-business. Mai mult, într-o încercare flagrantă de a proteja aceste interese corporative, EFSA susține chiar pe site-ul său web că „a avea un interes nu înseamnă neapărat a avea un conflict de interese”. Având în vedere acest lucru, nu este probabil deloc surprinzător că, în ciuda faptului că peste 44.000 de mențiuni de sănătate „funcție generală” de bază au fost prezentate spre aprobare de către EFSA în temeiul „Regulamentului privind mențiunile privind nutriția și sănătatea” menționat mai sus, majoritatea covârșitoare a acestora au fost respinse.

Conștientizarea acestor fapte ar trebui să servească pentru a pune capăt, odată pentru totdeauna, iluziei că apelurile sincere către Uniunea Europeană pentru a „salva suplimentele noastre” și de a ne proteja dreptul la sănătate naturală vor avea vreodată vreun efect – adică, în afară de faptul că poate avea ca rezultat zâmbete ironice pe fețele „comisarilor UE” și ale altor acţionari ai cartelului medicamentelor.

În locul acestei iluzii, următoarele consecințe devastatoare ale stăpânirii Cartelului asupra „Bruxelles UE” ar trebui să fie înțelese de toți: Acum, într-un moment în care – cu ajutorul progreselor semnificative în sănătatea naturală cu baze ştiinţifice – viețile a milioane de oameni. care suferă de cancer, boli de inimă și alte afecțiuni comune de sănătate ar putea fi salvate, cartelul plasează, din nou, profiturile mai presus de viaţă și devine responsabil pentru suferința umană și moarte în proporții de genocid.

Rădăcinile naziste ale „Bruxelles UE”

Dacă oamenii europeni vor să evite să repete greșelile trecutului – și să plătească din nou pentru ele cu viețile a milioane de oameni – este timpul să creeze o conștientizare mai largă a publicului cu privire la istoria criminală a Cartelului Medicamentelor.

În urmă cu trei sferturi de secol, cel mai mare cartel al substanţelor chimice şi medicamentelor de la acea vreme – IG Farben, compus din Bayer, BASF, Hoechst și alte corporaţii multinaționale – a finanțat ascensiunea unei alte dictaturi, regimul nazist din Germania. Atunci și acum, scopul cartelului este același: cucerirea și controlul Europei și a lumii prin toate mijloacele posibile – politice, economice și militare.

După cum este descris în cartea revoluționară „Rădăcinile naziste ale „Bruxelles UE”, arhitecții cheie ai construcției UE de la Bruxelles au fost recrutați dintre aceiași tehnocrați care proiectaseră anterior planurile pentru o Europă postbelică sub controlul naziștilor. Acest fapt, care a fost ascuns în mod deliberat cetățenilor europeni timp de peste șaptezeci de ani, explică de ce natura nedemocratică a Uniunii Europene are o asemănare atât de șocantă cu planurile postbelice intenționate ale naziștilor pentru o „zonă economică europeană totală”.

Legătura cu Codex

20110504 dismantling the brussels eu codex connection 300x241 1

Scopul principal al Fundației de Sănătate Dr. Rath este de a stabili un nou sistem global de asistență medicală bazat pe descoperiri științifice în domeniile cercetării vitaminelor și sănătății celulare. Odată ce acest obiectiv este atins, se va stabili stadiul pentru ca bolile cardiovasculare, cancerul, SIDA și alte boli comune să devină în mare măsură necunoscute generațiilor viitoare. Cu toate acestea, cartelul farmaceutic stă în calea acestui obiectiv și intenționează chiar să exporte planul Uniunii Europene la nivel mondial, ca mijloc de a-și extinde controlul asupra altor continente.

Un partener cheie în încercările internaționale ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapii naturale este așa-numita Comisie Codex Alimentarius (Codex), o organizație a Națiunilor Unite (ONU) care își primește finanțare de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO). Înființată în 1963, principalele activități ale Codex se concentrează în jurul elaborării de standarde globale pentru toate produsele alimentare, inclusiv suplimentele alimentare. Lucrând ca un bloc coordonat, cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene folosesc din ce în ce mai mult Codex ca un vehicul pentru modelarea reglementărilor globale privind alimentele și suplimentele, care să reflecte legislația Uniunii Europene.

Prin implementarea restricțiilor Codex privind suplimentele alimentare în regiuni precum Asia de Sud-Est, prin Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN); Africa, prin Uniunea Africană; America de Sud, prin Mercosur și Uniunea Națiunilor din America de Sud; și America de Nord, prin Uniunea Nord-Americană propusă, cartelul farmaceutic își propune să transforme viețile și corpurile a miliarde de oameni într-o piață pentru medicamentele sale sintetice brevetate.

În rezumat…

  1. „Bruxelles UE” este o structură dictatorială care servește intereselor corporatiste globale care – încă o dată – amenință viețile a sute de milioane de oameni din întreaga Europă. Mai mult, dacă cetățenii europeni nu acționează acum, această structură va rămâne în vigoare pentru generațiile viitoare și va subjuga întreaga lume sub controlul ei.
  2. Datorită structurii sale fundamental nedemocratice – cu Comisia UE deținând toată puterea executivă, iar Parlamentul UE servind doar ca o „frunză de smochin” – construcția „Bruxelles UE” nu este reformabilă. Prin urmare, trebuie să fie respinsă public de către oameni, dezmembrată și, în cele din urmă, înlocuită cu un sistem de reprezentare cu adevărat democratic: o Europă a poporului, dinspre oameni și pentru oameni.
  3. Demontarea influenței dictatoriale a intereselor corporative care stăpânește asupra „Bruxelles UE” – și, prin urmare, asupra poporului Europei – este o condiție prealabilă pentru eliminarea în mare măsură a celor mai frecvente boli de astăzi, inclusiv bolile cardiovasculare și cancerul. Prin atingerea controlului asupra acestor boli, se poate realiza – pentru copiii noștri și pentru toate generațiile viitoare – o lume mai sănătoasă.

Ce trebuie să facă cetăţenii Europei acum

Pentru a face posibilă libertatea globală a sănătății naturale, toți cetățenii europeni interesați trebuie să întreprindă următoarele acțiuni cheie:

  • Citiți cartea „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”.
  • Răspândiți linkul web al acestei importante cărți online tuturor celor pe care îi cunoașteți. Trimiteți-le și linkul către acest articol, pentru a vă asigura că obțin o apreciere completă a faptelor.
  • Scrieți politicienilor, la nivel local, național și european, respingând Uniunea Europeană și cerându-le să facă tot ce le stă în putere pentru a duce la dezmembrarea acesteia.
  • Cereţi politicienilor la nivel național să susțină crearea unor legi care consacră dreptul la referendum în constituțiile țărilor lor. Răspunsurile scrise ale politicienilor la această cerere nu vor arăta doar unde se află loialitatea lor, ci vor demonstra și dacă sunt sau nu motivați democratic.
  • Sprijiniți petiția „Referendum pentru remedii naturale” și aduceți-o în atenția politicienilor motivați democratic, pentru a crește presiunea asupra acestora pentru a proteja și promova accesul liber și nerestricționat la terapii naturale – ca drept inalienabil într-o Europă nouă și democratică .

Prin acțiunile de mai sus, nu numai că cetățenii europeni își vor proteja libertatea propriei sănătăţi naturale, ci vor contribui la împiedicarea cartelului să-și atingă obiectivul de a exporta planul Uniunii Europene în întreaga lume.

Demascarea politicienilor europeni care sunt instrumente ale cartelului farmaceutic

Invităm toți cetățenii europeni care primesc răspunsuri scrise de la politicieni să ni le trimită la această adresă de e-mail: info@wordpress-384687-1208872.cloudwaysapps.com Cu permisiunea dvs., vom publica răspunsurile lor pe site-ul nostru web, după ce vom fi eliminat datele dumneavoastră personale.

Publicarea acestor scrisori va arăta foarte clar pentru toată lumea care politicieni europeni sunt motivați democratic și care, în mod conștient sau nu, sunt instrumente ale cartelului farmaceutic.

În cele din urmă, libertatea globală a sănătății naturale poate fi asigurată doar prin demascarea de către noi, pe cât posibil, a acelor politicieni care sunt instrumente ale intereselor corporatiste. Ajutând la demiterea lor din funcție și înlocuindu-i cu politicieni cu adevărat motivați democratic, cetățenii europeni vor face un serviciu nepreţuit întregii omeniri.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2011/05/dismantling-the-brussels-eu-a-precondition-for-global-natural-health-freedom/

Publicat cu permisiune