Diabetul în sarcină, asociat cu deficitul de vitamina D

Deficitul matern de vitamina D este asociat cu un risc crescut de diabet gestaţional, conform unui nou studiu

COMENTARIU

Cum diabetul în sarcină măreşte riscul femeilor de a dezvolta pre-eclampsie, o afecţiune periculoasă caracterizată de tensiune arterială crescută şi semne ale deteriorării ficatului sau rinichilor, fiecare viitoare mamă trebuie să fie conştientă de faptul că există căi naturale de prevenire a diabetului, care sunt atât sigure cât şi eficiente.

Cercetarea ştiinţifică desfăşurată de Dr.Rath  precum şi numeroase studii clinice independente au documentat rolurile importante ale unei combinaţii specifice de elemente nutritive, printre care vitaminele C, E, B, magneziu şi crom, pentru  a ajuta cu succes la prevenirea diabetului şi normalizarea nivelului zahărului în sânge. De exemplu, un studiu publicat încă din 1937 a arătat că pacienţii diabetici care iau 300-500 mg de vitamina C pe zi şi-au îmbunătăţit semnificativ nivelul de glucoză. Cercetătorii au descoperit că nivelul zahărului în sânge a scăzut în medie cu 30%, necesarul zilnic de insulină cu 27% şi prezenţa zahărului în urină a fost aproape eliminată.

Află mai multe despre astfel de studii citind capitolul 7 al cărţii Dr.Rath, De ce animalele nu fac infarct…dar oamenii, da !

Află mai multe despre prevenirea şi tratamentul natural al diabetului citind acest articol de pe site-ul nostru.

Află despre rolul important al microelementelor nutritive în sarcină citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/05/diabetes-in-pregnancy-linked-to-vitamin-d-deficiency/

Publicat cu permisiune