Artik DE EN 960x540

Efectele secundare ale vaccinurilor COVID-19 – noi v-am spus!

De la începutul campaniilor de vaccinare au fost emise avertismente cu privire la efectele necunoscute ale vaccinurilor anti-COVID-19. În ciuda multor îndoieli și critici din partea medicilor și oamenilor de știință, guvernele din întreaga lume s-au bazat pe vaccinuri bazate pe ARNm și ADN, având încredere orbește în promisiunile producătorilor de produse farmaceutice. Liderii guvernamentali și miniștrii au repetat în mod constant mantra conform căreia vaccinarea protejează împotriva infecțiilor, bolilor și decesului cauzate de virusul COVID-19. S-au cheltuit milioane de euro pentru injecțiile în sine, dar și pentru campanii de convingere a cetățenilor să se vaccineze – dacă nu pentru ei înșiși, atunci pentru oamenii din jurul lor. Cu sloganuri precum „Vaccinează-te pentru cei dragi” și „Uniți împotriva coronavirusului”, mulți oameni din întreaga lume au fost convinși să aibă încredere că guvernul lor va oferi date și sfaturi corecte din punct de vedere științific și că își va alinia politicile în consecință.

Între timp, a devenit clar că aceste vaccinuri nu pot preveni infectările și bolile cauzate de coronavirus și nici nu pot împiedica ca acesta să provoace simptome severe sau chiar moartea.

De la începutul campaniilor de vaccinare, oamenii de știință din multe țări au efectuat cercetări, și-au publicat concluziile și și-au exprimat îndoielile cu privire la efectele necunoscute pe termen lung ale vaccinurilor anti-COVID.

La Institutul de Cercetare Dr. Rath, o echipă de oameni de știință a descoperit că o combinație specifică de elemente nutritive celulare poate inhiba infectarea cu coronavirus, răspândirea acesteia și dezvoltarea bolii în corpul uman. Aceste constatări stau la baza campaniei educaţionale a Dr. Rath, lansată în ianuarie 2021, care informează șefii de stat din mai multe țări despre rolul esențial al microelementelor nutritive în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Mark Rutte, prim-ministrul Olandei, a fost informat într-o scrisoare deschisă de către Dr. Rath (11 noiembrie 2021) despre provocările și limitările strategiei de vaccinare și despre posibilitățile unei abordări naturale, bazate pe știință, a pandemiei de coronavirus. Această scrisoare deschisă a cerut oprirea imediată a tuturor planurilor de vaccinare obligatorie cu vaccinuri ARN/ADN anti-COVID-19.

Cu toate acestea, fără a lua în considerare toate faptele științifice, guvernul olandez, într-o scrisoare de răspuns din 2 decembrie 2021, a negat atât efectele secundare grave ale vaccinurilor bazate pe gene, cât și disponibilitatea unor strategii eficiente și sigure pentru a ajuta la combaterea pandemiei de coronavirus. Prin urmare, a devenit clar că guvernul olandez nu înțelege pe deplin efectele secundare potențial de anvergură și de lungă durată ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe bază de ARN/ADN – sau, mai rău, că a fost indus în eroare de producătorii de vaccinuri.

După prima campanie de vaccinare împotriva COVID-19 din Olanda, în a doua jumătate a anului 2021 s-au observat rate ridicate ale mortalităţii. Deși o analiză inițială a indicat o posibilă legătură între rata de vaccinare și creșterea mortalității, Parlamentul olandez a decis în decembrie 2021 să comande o investigație mai amănunțită. Cu toate acestea, din cauza lipsei de date medicale disponibile, o astfel de analiză nu a putut fi efectuată. Raportul CBS publicat în iunie 2022 nu a găsit nicio legătură între creșterea mortalității și vaccinurile COVID-19 – dar nici nu a explicat creșterea mortalității, care a întâmpinat reacții critice din partea oamenilor de știință și a medicilor.

În iulie 2022, a fost publicată o analiză folosind cifrele săptămânale ale mortalității pentru toate cauzele pentru fiecare municipalitate olandeză, așa cum sunt raportate de Statistics Netherlands. Statisticienii au analizat relația dintre vaccinările împotriva COVID-19 și mortalitatea de orice cauză în 340 de orașe olandeze (17,3 milioane de oameni, aproximativ 99% din populație) pe tot parcursul pandemiei. Ei au normalizat rezultatele până în anul pre-pandemic 2019. În concluzie, cercetătorii au declarat: „Nu am putut observa un efect de reducere a mortalității al vaccinării în orașele olandeze după campaniile de vaccinare și de rapel”. În schimb, corelația în timpul undelor Delta și mai ușoare Omicron a fost semnificativ pozitivă (4 sigma), coincid exact cu cele două perioade de exces de mortalitate din Olanda, cu vârfuri în noiembrie 2021 și martie/aprilie 2022.

Această concluzie confirmă îndoielile și criticile exprimate de oamenii de știință și medicii din întreaga lume și avertismentele și apelurile exprimate de Dr. Rath cu privire la utilizarea medicamentelor promovate de producători cu informații limitate despre riscurile de siguranță.

Studiile statistice din iulie 2022 sugerează că vaccinarea cu vaccinuri anti-COVID a jucat cel puțin un rol în creșterea ratelor mortalității în Olanda.

Orice alt medicament și/sau tratament medical ar fi fost imediat oprit pe această bază.

Guvernul olandez a fost somat să ia în considerare rezultatele acestei investigații și să nu promoveze în continuare vaccinarea până când nu va fi mai clarificat cu privire la riscurile de siguranță ale acestor vaccinuri.

Articol de Terri Buter

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/09/side-effects-of-covid-19-vaccines-we-told-you-so/

Publicat cu permisiune