Există alternative cu fundament ştiinţific pentru carantină și distrugere economică

Un raport publicat recent de Fondul Monetar Internațional (FMI) estimează că în următorii 5 ani costurile globale ale pandemiei de coronavirus vor atinge 28 trilioane dolari. În ceea ce este acum cea mai rea criză financiară după Marea Criză din anii 1930, strategiile de sănătate publică precum carantina distrug din ce în ce mai mult locuri de muncă, afaceri şi vieţi, prăbuşind economii naţionale. Dacă nu se implementează strategii de sănătate cu baze ştiinţifice pe principiile medicinei celulare şi nutriţionale, această criză poate lăsa răni adânci şi de durată care vor fi resimţite timp de decenii.

În apărarea carantinei şi altor măsuri draconice luate ca răspuns la pandemie, politicienii adesea afirmă că nu există altă alternativă. Se poate demonstra că astfel de afirmaţii sunt false. Cercetările desfăşurate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath au demonstrat că anumite combinaţii specifice de microelemente nutritive pot bloca interacţiunea dintre punctul de ataşare al proteinei „ţepoase” a coronavirusului şi poarta sa de intrare în celulele umane – enzima 2 de convertire a angiotensinei (ACE2). interacţiunea urmărită în acest studiu este primul pas în infecţia cu coronavirus şi este exact acelaşi mecanism biologic pe care se focalizează vaccinurile în curs de dezvoltare din întreaga lume. Ca rezultat, deja este posibil ca guvernele responsabile să protejeze sănătatea cetăţenilor lor, să întărească imunitatea împotriva virusului şi să salveze vieţi.

De ce liderii politici nu implementează aceste cercetări ?

Deci, de ce liderii politici nu acţionează în sensul implementării acestor cercetări în strategiile lor de sănătate publică? În unele cazuri pur şi simpli nu sunt conştienţi de existenţa lor.  În alte cazuri, în loc să se focalizeze pe combinaţii sinergice de microelemente nutritive,politicienii iau în considerare doar vitamine individuale. Un exemplu în acest sens a avut loc recent când s-a raportat că primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, ia în considerare oferirea de vitamina D în mod gratuit grupurilor vulnerabile din ţara sa. Cercetările sugerează că vitamina D ar putea fi de ajutor în prevenirea şi controlarea infecţiei cu coronavirus.

Totuşi, în majoritatea cazurilor, datorită faptului că politicienii sunt în general înconjuraţi de consilieri de sănătate cu puternice legături cu industria farmaceutică, singurele intervenţii cu privire la care sunt informaţi sunt acelea care implică medicamente şi vaccinuri. Pe scurt, mulţi dintre politicieni sunt ţinuţi cu bună ştiinţă în ignoranţă în ceea ce priveşte nutriţia. Industria farmaceutică are un interes ascuns în subminarea eficienţei şi siguranţei abordărilor nutriţionale.

Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, ia în considerare oferirea de vitamina D în mod gratuit grupurilor vulnerabile din ţara sa

Unii lideri politici sunt cu siguranţă conştienţi de abordările medicinei celulare şi nutriţionale. Totuşi, mulţi dintre aceştia văd astfel de terapii ca pe o ameninţare la adresa industriei farmaceutice şi a „afacerii cu boala”. În schimbul sprijinului lor strategic, firmele producătoare de medicamente cheltuie mari sume de bani pentru finanţarea campaniilor electorale ale acestora. Adesea, la pensionare, astfel de politicieni sunt recompensaţi cu posturi neexecutive  lucrative la firme din sectorul farmaceutic, chimic, petrochimic sau bancar. Mulţi dintre aceştia au legături cu Grupul Bilderberg şi alte grupuri de interese speciale

 

 

Tragerea la răspundere a liderilor politici

În urma lansării Războiului din Irak în 2003, Fundaţia de Sănătate Dr.Rath a depus o plângere la Curtea Internaţională de Justiţie (International Court of Justice, ICC) de la Haga. Acuzându-i pe George W.Bush, Tony Blair şi alţii pentru a fi vătămat şi ucis milioane de oameni prin  intermediul „afacerii cu boala”, crimelor de război şi altor crime împotriva umanităţii, am solicitat ca aceştia să fie aduşi înaintea ICC.

În urma lansării Războiului din Irak în 2003, Fundaţia de Sănătate Dr.Rath a depus o plângere la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga.

Deşi nici până acum ICC nu a întreprins nicio acţiune împotriva persoanelor citate în plângerea noastră, crimele comise împotriva oamenilor din întreaga lume încă au loc, la scară globală. Cum distrugerea economică ocazionată de carantină ia proporţii din ce ăn ce mai mari, ar fi naiv din partea oricărui politician să se considere imun la acuzaţii. Într-o zi, în viitor, ei ar putea fi traşi la răspundere pentru acţiunile lor de acum şi întrebaţi dacă au ştiut despre strategii alternative de sănătate publică, posibil de aplicat pentru controlul pandemiei. Acei politicieni despre care se va dovedi că au ştiut despre alternative dar nu au întreprins nicio acţiune semnificativă pentru a le implementa, au cele mai mari motive să se teamă.

 

 

 

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/11/a-science-based-alternative-to-lockdowns-and-economic-destruction-does-exist/

Publicat cu permisiune