Guvernele lumii riscă să fie confruntate cu procese din partea firmelor afectate de pandemia de coronavirus

“Guvernele din întreaga lume se vor confrunta curând cu un val de procese din partea firmelor care se plâng că profiturile lor au fost afectate de carantina ocazionată de pandemia de coronavirus” [Sursa: The Guardian (UK)]

COMENTARIU

O analiză recentă a Universităţii Naţionale din Australia sugerează că pandemia va costa economia globală până la 21,8 miliarde $ doar în 2020. În următorii 5 ani, conform cercetătorilor de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie, costul total ar putea ajunge până la 82 trilioane $. Pierderi catastrofale de o astfel de anvergură ar costa inevitabil milioane de locuri de muncă din întreaga lume ceea ce ar duce la sărăcie generealizată şi lipsuri.

Totuşi, scenariul de coşmar poate fi evitat. Dacă guvernele ar implementaimediat abordările de sănătate naturală cu bază ştiinţifică în politicile lor de sănătate, devastarea economică globală ar putea fi evitată. Cercetări recente efectuate de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath din California arată că o combinaţie specifică de vitamina C şi alte microelemente nutritive este capabilă să reducă receptorii celulari care activează infecţiile virale în organism. Profitând de această descoperire ştiinţifică, guvernele ar putea ţine pandemia sub control,  salva mii de vieţi şi împiedica distrugerea economiilor.

Vă îndemnăm să aduceţi cât mai curând descoperirile ştiinţifice despre controlul pandemiei elaborate la Instititul de Cercetare Dr.Rath, în atenţia liderilor politici ai lumii. Pentru a vă permite să le scrieţi am creat o pagină specială pe site-ul nostru web. Vă rugăm să folosiţi această pagină şi să o distribuiţi pe reţelele de socializare.

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/08/governments-may-soon-face-lawsuits-from-companies-over-profits-hit-by-coronavirus-lockdowns/

Publicat cu permisiune