Causa Spahn Bundesverfasungsgericht 853x480 1

În acest moment se luptă pentru dreptul tău la sănătate naturală. Iată cum poţi ajuta!

Cea mai înaltă instanță din Germania a fost chemată să decidă asupra unui caz care afectează în cele din urmă sănătatea și viața oamenilor din întreaga lume! Prin refuzul său de a recunoaște răspunsul științific la pandemia de coronavirus, ministrul german al sănătății, Jens Spahn, a pus viața a milioane de oameni în pericol. Dr. Rath face presiuni pentru o judecată finală în acest caz, pentru a asigura libertatea științei și pentru a depăși orbirea periculoasă a guvernului german față de sănătatea naturală bazată pe știință. Ajutați-l – indiferent unde locuiți!

Este posibil ca orașul Karlsruhe din Germania să nu vă fie la fel de familiar ca, de exemplu, Köln sau Berlin. Dar în sistemul juridic german, nu există o entitate mai înaltă decât Bundesverfassungsgericht („Curtea Constituțională Federală”) situată în acest oraș de dimensiuni medii. Deși Bundestag, Parlamentul German, numește judecătorii țării, această instanță veghează asupra constituției germane într-un mod foarte activ. Multe legi pe care guvernul german le-a pus în aplicare au fost revizuite de Bundesverfassungsgericht și – dacă legea încalcă drepturile constituționale ale cetățenilor – au fost considerate invalide. Acum, judecătorii au un pe masa lor un care vă privește, de asemenea, oriunde locuiți.

Cunoaşte-ţi drepturile

Constituția germană pune pe primul loc drepturile fundamentale ale omului. Primele 19 articole acordă drepturi de bază tuturor oamenilor din Germania, cetățeni și vizitatori Printre acestea se numără drepturile la demnitatea umană, libertatea de exprimare, libertatea personală și libertatea de credință și conștiință. Aceste drepturi de bază au fost formulate odată cu adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului de către Organizația Națiunilor Unite (ONU), în anii care au urmat sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial.

În ambele texte, însă, lipsește un drept fundamental al omului: dreptul (uman) la sănătatea naturală. Deși primul premiu Nobel care recunoaște beneficiile vitaminelor pentru sănătate fusese deja acordat în 1928, asistența medicală globală fusese preluată, în esență, de afacerea de investiții farmaceutice pe bază de medicamente brevetate. Chiar și astăzi, o sută de mii de pagini științifice de noi cercetări despre importanța micronutrienților mai târziu, dreptul la sănătate naturală nu este încă un drept fundamental al omului.

Cu ochii pe Karlsruhe

Dar ce anume trebuie să decidă cea mai înaltă instanță din Germania? Răspunsul scurt este: dreptul dumneavoastră uman de bază la sănătatea naturală.

La apogeul pandemiei de coronavirus, mulți oameni de știință au fost preocupați să caute un răspuns la noul virus. Unii oameni de știință au folosit vaccinuri experimentale modificate genetic, care au fost ulterior recomandate populaţiei generale, ca răspuns la pandemie.

Cercetările independente, efectuate de echipa de cercetători de la Institutul de Cercetare Dr. Rath, au găsit o altă soluție. A fost dezvoltată o abordare naturală eficientă, sigură și accesibilă: o formulă specifică de microelemente nutritive, eficientă împotriva tuturor mutațiilor virusului.

Dr. Rath și oamenii de știință de la institutul său de cercetare au recunoscut imediat importanța acestor descoperiri pentru umanitate. De aceea, organizația non-profit care finanțează această cercetare a împărtășit cunoștințele despre aceasta – publicate, de asemenea, în reviste medicale revizuite de experţi – Ministerului Sănătății din Germania. Însă actualul ministru german al sănătății, Jens Spahn, a refuzat în mod constant să recunoască această cercetare și nici măcar nu s-a deranjat să se uite la potențialul său de salvare a vieții.

În mod evident, domnul Spahn nu își îndeplinește datoria de ministru responsabil în cele din urmă pentru sănătatea a milioane de oameni din Germania și nu numai. De fapt, ignorând în mod deschis aceste informații potențial salvatoare de vieți, este posibil să fi ajuns chiar vinovat de neglijenţă penală – mai ales în fața dimensiunii devastatoare a pandemiei actuale.

De aceea Dr. Rath a depus o plângere penală împotriva domnului Spahn în decembrie 2020. Refuzul domnului Spahn de a accepta soluția naturală nu numai că a încălcat dreptul dr. Rath la libertatea științifică, ci a şi pus viața a milioane de oameni în pericol. Și tocmai această problemă a ajuns acum la cea mai înaltă instanță din Germania și așteaptă o hotărâre.

Ceea ce este important în acest context este că acesta nu este un litigiu personal al Dr. Rath împotriva domnului Spahn. Întrucât Germania ocupă primul loc în lista globală a țărilor care exportă medicamente brevetate și vaccinuri, presiunea intereselor ascunse asupra guvernului german este considerabilă. Aceste interese caută să extindă piața globală a medicamentelor și vaccinurilor brevetate și să o apere împotriva abordărilor nebrevetabile de sănătate naturală.

Iresponsabilitatea și neglijenţa manifestate de ministrul german al sănătăţii față de Dr. Rath și echipa sa de cercetare nu sunt o coincidență – sunt o reflectare a intereselor corporatiste și politice globale ale Germaniei.

Din același motiv, cazul pe care dr. Rath l-a supus Curții Constituționale din Germania nu este doar o chestiune privată, ci are implicaţii pentru sănătatea și viața a milioane de oameni din întreaga lume.

De aceea facem apel la TINE – indiferent în ce țară locuieşti – să susții plângerea doctorului Rath în instanța germană, în calitate de cetățean al acestei planete. Cu cât acest caz este mai susținut la nivel național și internațional, cu atât este mai probabil ca judecătorii să aibă șansa să înţeleagă dimensiunea globală a deciziei lor.

Indiferent de decizia finală a acestei instanțe, omenirea și-a propus să se elibereze de interesele comerciale care domină în prezent sănătatea globală – și să facă din sănătatea naturală un drept al omului.

Ce poţi să faci

Poți scrie scrisori de susținere către Bundesverfassungsgericht. Cu fiecare nouă scrisoare primită, importanța cazului va fi reevaluată de judecători. Următoarea casetă oferă informații detaliate despre ce trebuie făcut.

Scrie o scrisoare în nume personal către Bundesverfassungsgericht, în susţinerea acestei plângeri. Procedând astfel, poți cita experiența ta personală cu microelementele nutritive și, de asemenea, face referire la comportamentul greșit al ministrului german al sănătății, cum ar fi negarea și defăimarea strategiilor cu baze ştiinţifice care folosesc microelemente nutritive şi care ar putea pune capăt pandemiei.

Trimite scrisoarea la adresa

Bundesverfassunggericht
Aktenzeichen 2 BvR 1608/21
Postfach 1771
76006 Karlsruhe
Germania
De asemenea, nu uita să menţionezi în scrisoare numărul de dosar asociat acestei plângeri, sub care a fost oficial acceptată la  Bundesverfassungsgericht: 2 BvR 1608/21.

Semnează petiţia noastră

Dar poți face şi mai mult de atât. Am lansat o petiție care are ca obiectiv actualizarea Declarației Universale a Drepturilor Omului cu un drept suplimentar important: dreptul la sănătate naturală.

Semnăturile care susțin această petiție vor fi prezentate secretarului general al ONU înainte de următoarea Adunare generală a ONU din 2022. Dacă ONU nu acționează în această chestiune, vom prezenta următorul set de semnături – care va fi, fără îndoială, și mai mare – înaintea Adunării Generale a ONU din 2023. Vom continua să facem acest lucru în fiecare an, până când ONU ne va recunoaşte dreptul la sănătate naturală.

Apasă butonul de mai jos pentru a susține petiția noastră. Ulterior, te rugăm să faci cunoscută această susţinere prin intermediul rețelelor de socializare, precum și în cadrul familiei, comunității și colegilor de serviciu. Generaţii întregi de oameni, din zilele noastre şi din viitor, vor beneficia de sprijinul tău.

 

Articol de Nico Molitor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/10/your-right-to-natural-health-is-being-defended-in-germany-right-now-this-is-how-you-can-help/

Publicat cu permisiune