10 14 artikel2

Încărcătura virală de SARS-Cov2 este asemănătoare la persoanele vaccinate şi nevaccinate

Un nou studiu efectuat la Universitatea din California, Davis, Genome Center și UC San Francisco nu arată nicio diferență semnificativă în încărcătura virală între persoanele vaccinate și nevaccinate care au fost testate pozitiv pentru varianta Delta a SARS-CoV-2. [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Acest studiu a constatat că persoanele vaccinate împotriva COVID-19 pot transporta cantități de virus SARS-CoV-2 similare cu persoanele care nu sunt vaccinate. De asemenea, a confirmat că persoanele vaccinate pot încă răspândi virusul altora. Făcând acest lucru, s-a dovedit în esență că așa-numitele „pașapoarte pentru vaccin” sunt inutile. De asemenea, ridică întrebarea de ce guvernele din întreaga lume continuă să insiste să le introducă.

Deși impresia care ni se dă este că pașapoartele pentru vaccinuri sunt un rezultat direct al pandemiei de coronavirus, în Europa – care găzduiește 8 dintre top 10 țări exportatoare de produse farmaceutice – planificarea pentru pașapoartele pentru vaccin a început de fapt cu cel puțin 20 de luni înainte de începerea pandemiei de Covid-19. Aparent, pandemia le-a oferit în mod convenabil politicienilor europeni „scuza” de care aveau nevoie pentru a introduce ideea.

Află mai multe despre originile ascunse ale paşapoartelor de vaccinare în Europa citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/10/sars-cov-2-viral-loads-are-similar-between-vaccinated-and-unvaccinated-people/

Publicat cu permisiune