Încrederea publicului în chimioterapie se prăbuşeşte

După cum Dr. Rath a arătat recent, atenția pe care a primit-o documentarul Truth about cancer (Adevărul despre cancer) al lui Ty Bollinger este un apel la trezire pentru factorii de decizie la nivel politic din întreaga lume. În această situație, afirmațiile ostentativ false făcute de industria farmaceutică și susținătorii situației existente din lumea medicală, cu privire la chimioterapie și radiații ca și tratamente pentru cancer nu mai sunt credibile. Cum încrederea publică în eficiența acestor abordări toxice se prăbușește, oamenii de orientează din ce în ce mai mult spre abordări naturale care pot bloca toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. De aceea, un fapt promițător este acela că un studiu recent din Statele Unite dovedește o dată în plus că în lumea științifică tradiționalismul începe să se trezească și să ia aminte.

Publicat online în revista Science, studiul confirmă faptul că vitamina C în cantități mari ucide selectiv două tipuri diferite de celule mutante de cancer colorectal – nici unul dintre aceste tipuri nerăspunzând abordărilor convenționale precum chimioterapia. Echipa de cercetători condusă de Dr. Lewis Cantley de la Weill Cornell Medicine din New York a concluzionat că rezultatele obținute oferă un raționament mecanicist pentru explorarea utilizărilor terapeutice ale vitaminei C în cazurile de cancer colorectal unde se înregistrează astfel de mutații.

Comunicatul de presă care însoțește publicarea studiului recunoaște în mod încurajator implicațiile posibile ale acestor concluzii și pentru alte tipuri de cancer, precum cancerul renal, al vezicii urinare sau al pancreasului. Cercetătorii își exprimă de asemenea speranța că studiul lor va ”inspira comunitatea științifică să arunce o nouă privire asupra acestei molecule naturale sigure și ieftine și să stimuleze atât certcetătile de bază cât și pe cele științifice, în ceea ce privește vitamina C ca terapie pentru cancer.”

Desigur că în realitate, așa cum este documentat și în cartea Victorie asupra cancerului scrisă de Dr. Rath și Dr. Niedzwiecki, s-a demonstrat deja că abordările sănătății naturale care utilizează puterea sinergică a medicinei celulareinhibă multiplicarea celulelor canceroase și creșterea tumorilor; răspândirea cancerului (metastază) formarea de noi vase de sânge în tumori (angiogeneză) și induce moartea naturală a celulelor canceroase (apoptoză). Cercetarea amplă condusă de Dr.Rath, Dr.Niedzwiecki și echipa lor în aceste zone cheie a demonstrat că o anumită combinație de microelemente nutritive – printre care vitamina C, aminoacizii lizină și prolină și extract de ceai verde – acționează sinergic fiind eficientă în ținerea sub control a peste douăzeci de tipuri diferite de cancer.

Astfel, este semnificativ faptul că, urmare a descoperirii revoluționare inițiale despre cancerînregistrată la Institutul de Cercetare Dr.Rath în 2002, abilitatea vitaminei C de a ucide selectiv celulele canceroase a fost confirmată într-un studiu publicat în 2005 în prestigioasa publicație ‘Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America’ (Lucrările Academiei Naționale de Științe din S.U.A). Cercetarea a fost desfășurată la Institutul Național de Sănătate aparținând Guvernului S.U.A, cel mai mare centru de cercetări din întreaga lume, iar cercetătorii care au desfășurat studiul au declarat că descoperirile lor științifice confirmă ca plauzibilă utilizarea vitaminei C în tratarea cancerului. Revista Asociației Medicale din Canada a continuat în mod semnificativ aceste cercetări iar în 2006 a publicat detalii depsre pacienți cu cancer care s-au vindecat utilizând injecții intravenoase cu vitamina C și suplimente nutritive.

La începutul secolului XXI, cea mai mare ”mișcare a refugiaților” este constituită din milioanele de pacienți cu cancer care au fost ținuți în mod deliberat în ignoranță în ”lagărele de concentrare” ale chimioterapiei toxice propuse de industria farmaceutică. Aceste ”lagăre” au fost proiectate cu un singur scop: acela de ”rezervor” de ființe umane pentru a hrăni insațiabila lăcomie a multimiliardarei ”afaceri cu boala”. Totuși acum, odată cu lansarea la nivel global a documentarului lui Ty Bollinger și cercetările desfășurate la Institutul de Cercetare Dr. Rath, pacienții cu cancer din întreaga lume au ocazia să afle că se pot elibera din această închisoare. Înțelegând că o lume fără cancer este posibilă, ei întorc spatele susținătorilor situației existente și își iau propriile decizii cu privire la ceea ce este mai bine pentru sănătatea lor. Nu doar Cartelul Medicamentelor este din ce în ce mai ”pus la colț” de această evoluție a lucrurilor, ci însuși sfârșitul epocii ”chimio-tiraniei” este acum vizibil.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2015/11/public-trust-in-chemotherapy-for-cancer-collapsing-scientific-orthodoxy-beginning-to-wake-up-to-natural-approaches/

Publicat cu permisiune