Industria farmaceutică cere miliarde de la guverne pentru finanţarea tratamentelor şi vaccinurilor anti-coronavirus

Directorii din industria farmaceutică cer miliarde de la guverne pentru finanţarea dezvoltării de tratamente şi vaccinuri anti-coronavirus

COMENTARIU

Această ştire oferă dovezi asupra faptului că industria farmaceutică care câştigă trilioane de dolari pe an abuzează în mod deliberat de pandemia de coronavirus.

Totuşi, ca şi industria petrolieră, industria farmaceutică este deja condamnată, într-un viitor previzibil. În ultimii ani, vitaminele şi alte microelemente nutritive s-au dovedit superioare medicamentelor farmaceutice brevetate împotriva aproape oricărei boli umane – inclusiv bolile cardiovasculare, cancerul şi mule boli infecţioase. Ca rezultat, oamenii lumii cer din ce în ce mai mult acces la terapii naturale cu bază ştiinţifică mai degrabă decât la medicamente sintetice toxice.

Confruntat cu dispariţia industriei farmaceutice, grupul de investiţii din spatele acesteia se confruntă cu posibilitatea unor pierderi de trilioane de dolari, pe termen lung. Pentru a întârzia dizolvarea, acestor interese le-a rămas o singură opţiune: să obţină acces direct la nivelurile executivelor din guvernele lumii şi să impună continuarea afacerii cu boala prin implementarea legilor de urgenţă la nivel global.

Pandemia de coronavirus este un moment decisiv în istoria umanităţii. De aceea vă încurajăm să vă confruntaţi reprezentanţii politici la nivel local, regional şi naţional cu faptele despre pandemie şi să le cereţi să ia poziţie în mod public în această problemă. După ce li se vor fi prezentat datele despre abordările sănătăţii naturale şi adevărul despre industria farmaceutică, aceşti politicieni nu vor mai putea să pretindă că nu au ştiut.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/04/pharma-industry-demands-billions-from-governments-to-fund-coronavirus-treatments-vaccines/

Publicat cu permisiune