Covid vaccination crimescrr 960x540

Infracţiunile vaccinării

Poate v-ați întrebat de ce acum – începând de la jumătatea lui decembrie 2022, după trei ani de isterie COVID, vaccinare obligatorie, închideri de școli, paralizia vieții publice și restrângerea drepturilor fundamentale – asistăm la schimbări până atunci de neimaginat:

* OMS declară brusc sfârșitul iminent al pandemiei globale.

* Guvernul german încheie finanțarea centrelor de vaccinare.

*  Susținătorii vaccinării tac brusc.

*  Șeful agenției guvernamentale federale germane pentru controlul și prevenirea bolilor (Institutul Robert Koch), Lothar Wieler, demisionează brusc.

Toate acestea nu sunt, desigur, o coincidență.

La 1 ianuarie 2023, în The Wall Street Journal a apărut un articol alarmant, referitor la un studiu publicat în prestigioasa revistă științifică  Nature la 19 decembrie 2022. Mesajul central: vaccinurile mARN promovează o explozie a mutațiilor coronavirusului – la persoanele vaccinate. Cu asta, adevărul iese la iveală: COVID a devenit o pandemie a celor vaccinați. O „bombă biologică cu ceas” ticăie acum în milioane de oameni vaccinați – un Eldorado pentru piețele viitoare ale industriei farmaceutice, un Waterloo pentru toți acei politicieni care au făcut presiuni asupra milioanelor de oameni cu sloganurile fără temei ale acestei industrii.

Faptul că acest articol a apărut în The Wall Street Journal, cel mai influent ziar de afaceri din lume, nu este deloc o coincidență. Publicarea sa a avut loc la doar două săptămâni după ce același ziar a avut curajul să publice detalii despre singura alternativă dovedită științific – și fără efecte secundare – la crima flagrantă de vaccinare a industriei farmaceutice: o combinație brevetată de microelemente nutritive naturale, dezvoltată la Institutul de Cercetare Dr.Rath

Consecințele politice ale acestei evoluții actuale nu sunt încă previzibile. Răzgândirile publice și demisiile protagoniștilor de frunte ai spectacolului de vaccinare sunt, în mod evident, o încercare disperată de a sustrage responsabilitatea legală pentru această catastrofă.

În mod special afectat de valul iminent de procese este guvernul german – și, prin urmare, contribuabilul german. Asumând garanții pentru cererile de recurs pentru cele mai răspândite vaccinuri ARNm din lume, de exemplu, de la BioNTech/Pfizer, Berlin, guvernul a pus viitorul economic al generațiilor întregi la mila unui grup de jongleri care cutreierau țara cu sloganul insuportabil. „Vaccinurile ARNm protejează împotriva COVID”.

Având în vedere falimentul de trei ani de politică împotriva coronavirusului, acești politicieni au puține opțiuni pentru a-și acoperi eșecul. O astfel de opțiune disperată este încercarea de a interzice legal terapiile cu microelemente nutritive – și, prin urmare, singura alternativă sigură la crima vaccinului ARNm. Cealaltă opțiune sinistră este să încerce să acopere crimele farmaceutice care au devenit acum evidente sub o potențială lege marțială.

Cu toții suntem chemați să transmitem această analiză cât mai multor oameni. Motto-ul nostru pentru acest an – mai mult ca niciodată – trebuie să fie: „Sănătate și pace, în loc de boală și război!”