Legătura dintre deficitul de vitamina D şi sindromul metabolic

Rezultatele unui studiu desfăşurat în Brazilia arată o puternică asociere între deficitul de vitamina D şi sindromul metabolic în rândul femeilor la menopauză.

COMENTARIU

Acesta este un alt bun exemplu de legătură dintre deficitul de microelemente nutritive şi starea precară de sănătate. Cum din ce în ce mai multe studii confirmă această legătură, conceptul revoluţionar al medicinei celulare dezvoltat de Dr.Rath – conform  căruia cauza primară a bolilor cronice este deficitul microelementelor nutritive, pe termen lung – se dovedeşte a fi corect.

Afecţiune în care problemele de sănătate precum obezitatea, hipertensiunea arterială, colesterolul mărit şi metabolismul deteriorat al glucozei, sindromul metabolic creşte în mod semnificativ riscul de infarct miocardic, accident vascular cerebral şi diabet. Însă prin utilizarea combinaţiilor corecte de microelemente nutritive, care să conţină nu doar vitamine ci şi minerale, aminoacizi şi altele, aceste afecţiuni care pun viaţa în pericol pot fi acum prevenite şi controlate.

Vrei să te alături milioanelor de oameni care deja beneficiază de această cunoaştere în domeniul sănătăţii naturale? Citeşte uimitoarea carte scrisă de Dr.Rath, De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da!

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/study-reinforces-link-between-metabolic-syndrome-and-lack-of-vitamin-d/

Publicat cu permisiune