vaccine 6557409 1920 e1691738614234

Mandatele de vaccinare COVID au fost bazate pe minciuni

Nu este neobișnuit ca politicienii sau birocrații să mintă. Ceea ce pare a fi unic, totuși, este cât de comune şi generatoare de consecinţe au fost minciunile în timpul pandemiei de COVID.
[Sursa: washingtonexaminer.com]

COMENTARIU

După cum arată această știre, deși susținea public la începutul anului 2021 că persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu poartă virusul și nu se îmbolnăvesc de el, Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC), deja știa că acest lucru nu era adevărat.

Dar acesta nu a fost singurul exemplu în care publicul a fost indus în eroare în legătură cu vaccinurile COVID-19. Cam în același timp în care Walensky își făcea afirmațiile eronate, un studiu finanțat de guvernul Statelor Unite, publicat în  International Journal of Clinical Practice, a concluzionat că riscurile vaccinurilor COVID-19 nu au fost dezvăluite în mod adecvat. Deoarece este puțin probabil ca pacienții să înțeleagă riscul de a accepta vaccinuri COVID-19, au explicat autorii studiului, nu se poate spune că a fost obținut un consimțământ cu adevărat informat. În ciuda acestei concluzii, concluziile studiului au fost efectiv îngropate.

Eșecul repetat al autorităților de a împărtăși ceea ce știau este deosebit de îngrijorător, având în vedere că formele de ARNm ale injecțiilor pot provoca leziuni hepatice severe; număr foarte scăzut de trombocite (trombocitopenie); rate ridicate de reacții alergice severe, care pot pune viața în pericol (anafilaxie); inflamație a mușchiului inimii (miocardită); cheaguri de sânge (tromboză); și chiar moartea. În loc să recunoască public acest lucru, oficialii guvernamentali din domeniul sănătății continuă să susțină că vaccinurile sunt sigure.

Află mai multe despre faptul că planurile europene pentru „pașapoartele de vaccin” erau în vigoare cu 20 de luni înainte de pandemie, citind acest articol pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2023/08/new-emails-show-covid-vaccine-mandates-were-based-on-a-lie/

Publicat cu permisiune