maxime 64x64 1

Maxime Lahaye

Ca expert în marketing (digital) și dezvoltator web, Maxime este specializată în prezentarea, scrierea și conectarea conținutului. „Cartografiarea conținutului” și „conversia” vă spune ceva?

Interesul ei pentru politică și asistență medicală a început de la o vârstă fragedă, când un membru al familiei deținea o funcție de achiziții la o companie de asigurări de sănătate. Înainte de a se alătura organizației noastre, ea lucrase cu consiliul național de aprobare din Țările de Jos cu privire la oportunitățile de comunicare cu privire la microelemente nutritive. Mai târziu, ea a ocupat un post la o universitate internațională, creând punți între cercetare și destinatarii acesteia.

Interesele ei se îmbină şi se completează acum ca piesele unui puzzle. La Fundaţia de Sănătate Dr. Rath Health, ea generează sinergie între sănătatea naturală, cercetarea științifică și interesul cititorilor noștri. Acest lucru poate implica uneori navigarea împotriva curentului, dar, așa cum spune ea însăși, fără frecare nu există strălucire.

Tot ceea ce face ea este făcut cu curiozitate, creativitate, scop și entuziasm. Vreunul dintre articolele ei v-a trezit interesul? Atunci nu ezitați să o contactați: maxime.lahaye@rath-foundation.com.