Medicamentele pentru cancer, cele mai profitabile pentru industria farmaceutică

În 2018, medicamentele pentru cancer au adus industriei farmaceutice 123,8 miliarde $

COMENTARIU

Medicamentele pentru cancer sunt cel mai mare sector de afaceri al industriei farmaceutice globale, de mai mulţi ani. Acesta este adevăratul motiv pentru care cancerul încă există: deoarece, cu venituri ce depăşesc 123 miliarde $  pe an, de pe urma acestei boli, companiile farmaceutice nu au niciun interes să prevină boala. În schimb, preferă să profite de ea vânzând tratamente chimice brevetate care nu se adresează cauzei primare a bolii.

În realitate, desigur, ştim deja că deficitul cronic de microelemente nutritive esenţiale este cauza primară a cancerului. Pe baza acestei descoperiri revoluţionare, cercetările desfăşurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath sub conducerea Dr.Aleksandra Niedzwiecki, au dat la iveală faptul că anumite combinaţii specifice de microelemente nutritive pot bloca toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. Mai specific, cercetătorii institutului au descoperit că o combinaţie sinergică de vitamina C, aminoacizi lizină şi prolină şi extract de ceai verde (galat de epigalocatehină, EGCG) are efecte anticancerigene mult superioare celor ocazionate de utilizarea câte unui singur microelement nutritiv individual.

Află mai multe despre descoperirile ştiinţifice revoluţionare ale medicinei celulare în domeniul cancerului, citind cartea Victorie asupra cancerului.

Urmăreşte acest material video* pentru a-i vedea pe Dr.Rath şi Dr.Niedzwiecki vorbind despre cercetarea lor salvatoare de vieţi în domeniul cancerului, în cadrul unui interviu acordat lui Ty Bollinger de la documentarul „The Truth About Cancer” (Adevărul despre cancer)

* în limba engleză

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/02/cancer-drugs-are-the-most-profitable-for-big-pharma/

Publicat cu permisiune