Medicamentele pentru hipertensiune pot mări riscul de stop cardiac

Un nou studiu a dat la iveală faptul că medicamentele pentru hipertensiune bazate pe substanţa numită dihidropiridină pot mări riscul de stop cardiac subit.

COMENTARIU

Statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că, la nivel global, 40% dintre adulţii cu vârste peste 25 de ani sufereau de hipertensiune la nivelul anului 2018. Cunoscută şi sub numele de „ucigaşul tăcut”, deoarece mulţi oameni care suferă de această afecţiune nu au niciun simptom, hipertensiunea arterială cauzează aproximativ 7,5 milioane decese în fiecare an.

Medicina convenţională orientată pe produse farmaceutice se limitează la tratarea simptomelor acestei boli. Beta-blocantele, diureticele şi alte medicamente scad artificial tensiunea fără să corecteze cauza primară care stă la originea acesteia. Cu alte cuvinte, tratează simptomele bolii, nu cauza acesteia.

Pe baza cercetărilor de medicină celulară ale Dr.Rath, acum ştim că la originea hipertensiunii arteriale stă un deficit cronic de microelemente nutritive specifice în celulele pereţilor arteriali. Corectând acest deficit este posibil să controlăm problema sigur şi natural, fără medicamente.

Află mai multe despre controlul natural al hipertensiunii arteriale cu ajutorul abordărilor medicinei celulare dezvoltate de Dr.Rath citind capitolul 4 al cărţii De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da !

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/10/widely-used-blood-pressure-drugs-may-increase-risk-of-sudden-cardiac-arrest/

Publicat cu permisiune