Medicamentele pentru imunoterapie în cancer: mult mai periculoase decât chimioterapia, dar mult mai profitabile pentru cartelul farmaceutic

Cum conștientizarea publică despre incapacitatea chimioterapiei în vindecarea cancerului, Cartelul Farmaceutic cheltuiește sume imense de bani promovând agresiv așa-numitele medicamente pentru imunoterapie ca o presupusă armă ”revoluționară” împotriva acestei boli. Cum datele estimative sugerează că aceste medicamente au potențialul de a atinge cifre de vânzări de 35 miliarde $ pe an, se derulează o campanie PR înșelătoare cu scopul de a convinge medicii și pacienții că acestea sunt un tratament ”miraculos” și sigur. Totuși, ca și în cazul chimioterapiei, pericolele sunt minimalizate în mod deliberat.

Pretinzând că reprezintă o dezvoltare de referință în tratamentul cancerului, medicamentele pentru imunoterapie încearcă să amplifice sistemele naturale de apărare ale organismului, împotriva bolii. Însă utilizând substanțe fie create în laborator fie dezvoltate pe baza celor fabricate natural de organism, ideea este că sistemul imunitar al pacientului poate fi strunit să atace cancerul la fel de eficient cum atacă virusurile și bacteriile.

Însă împreună cu tratamentele bazate pe chimioterapie, aceste substanțe comportă riscuri severe pentru pacienți. Sub influența medicamentelor pentru imunoterapie, sistemul imunitar poate ataca organele, ceea ce ar duce la insuficiența mai multora dintre ele. După cum arată un articol publicat recent în New York Times, declanșarea acestui fenomen poate fi bruscă, imprevizibilă și efectele pot fi letale.

Medicii de la Facultatea de Medicină a Universității Yale au publicat cercetări care arată că utilizarea medicamentelor pentru imunoterapie poate duce la declanșarea bruscă a diabetului insulino-dependent. Și mai îngrijorător este faptul că perioada de la administrarea medicamentului până la declanșarea diabetului poate fi de doar o săptămână. Alte efecte secundare cunoscute includ simptome asemănătoare gripei, greață, vărsături, oboseală, urticarie, depigmentarea pielii, febră, hipotensiune și probleme gastrointestinale. Instalarea unuia sau mai multora dintre aceste simptome poate fi semnul insuficienței multiplelor organe.

Cum unele dintre aceste tratamente costă aproape un sfert de milion de dolari pe an per pacient iar Cartelul Farmaeutic deja câștigă aproape 80 miliarde de dolari pe an de pe urma cancerului, medicamentele pentru imunoterapie amenință să obțină profituri și mai mari din ceea ce a devenit acum cea mai profitabilă boală. Până în 2021, analiștii se așteaptă ca piața globală de medicamente pentru cancer să depășească 160 miliarde $. Având în vedere că sistemele de asistență medicală din multe țări sunt deja în pragul falimentului, este absurd să ne gândim că aceste prețuri cu creșteri exponențiale sunt măcar pe departe accesibile sau durabile.

O abordare naturală, dovedită științific, pentru tratamentul cancerului, EXISTĂ!

Inhibarea naturală a metastazei celulelor canceroase. Imagine din aplicația gratuită BodyXQ – cancer Descarcă aici pentru Android sau iPhone/iPad.

 

 

În mod clar cel mai tragic aspect al acestor fapte, din perspectiva pacienților, familiilor și îngrijitorilor acestora, este acela că o abordare total naturală și dovedită științific de tratare a cancerului este disponibilă încă din 2002. Prezentată la cea de-a 19-a ediție a Conferinței pentru Cancer Mamar de la Miami între 27 februarie – 2 martie 2002, descoperirile bazate pe cercetarea Dr. Rath desfășurată la Institutul de Cercetare Dr. Rath au arătat cum o combinație de vitamina C și aminoacizi lizină și prolină, alături de extractele specifice de ceai verde pot inhiba răspândirea celulelor canceroase.

De atunci, cercetările au continuat demonstrând că, prin adăugarea altor microelemente nutritive specifice, această abordare poate bloca sigur și eficient toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. Aceste mecanisme includ inhibarea invaziei și metastazei celulelor canceroaseîntreruperea alimentării cu sânge (angiogenză) a tumorilor și inducerea morții celulelor canceroase (apoptoză). De aceea este cu atât mai semnificativ faptul că o combinație specifică de microelemente nutritive utilizată în aceste studii a fost demonstrată ca eficientă împotriva oricărui tip de cancer pe care a fost testată. Mulți dintre pacienții care trăiesc și astăzi nu ar mai fi fost acum în viață dacă nu ar fi utilizat rezultatele acestor descoperiri științifice.

Cartelul Farmaceutic știe desigur despre aceste descoperiri și este disperat să împiedice oamenii din întreaga lume să profite de aceste. Plasându-și promotorii în poziții politice cheie, discreditând terapiile naturale în campanii globale de PR conduse prin mass media și forțând prin reglementări interzicerea diseminării informațiilor despre sănătatea naturală, Cartelul caută să se asigure că tratamentele pentru cancer bazate exclusiv pe medicamente sunt singura alternativă disponibilă.

În SUA, în timpul sclaviei, pe când afro-americanilor li se refuza în mod deliberat accesul la educație, se spunea că atunci când o persoană aflată în sclavie reușea să învețe sau era învățată să citească, devenea responsabilitatea sa să învețe la rândul său pe încă cineva. Astfel, acest principiu a dat naștere frazei „Each one, teach one” (fiecare să învețe pe un altul). Astăzi când există peste 8 milioane de decese cauzate de cancer și 14 milioane de noi cazuri înregistrate în fiecare an, odată aflarea informației că victoria asupra cancerului este posibilă prin utilizarea abordărilor naturale, este de datoria noastră să spunem și altora despre aceste lucruri. Dacă suficient de mulți dintre noi își asumă un rol activ în acest efort de educație pentru sănătate la nivel global, putem transforma în mod radical planeta noastră, făcând ca aceasta să devină o lume mai bună și mai sănătoasă pentru toți.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2016/12/immunotherapy-drugs-for-cancer-just-as-dangerous-as-chemotherapy-and-even-more-profitable-for-the-pharma-cartel/

Publicat cu permisiune