Medicamentele pentru prostată măresc riscul de diabet

Un studiu care a cuprins 55.000 de bărbați a dat la iveală faptul că medicamentele administrate pentru tratamentul prostatei mărite amplifică riscul de diabet tip 2.

COMENTARIU

Timp de decenii, substanțele chimice nou produse de companiile farmaceutice au indus în eroare publicul fiind promovate ca medicamente ”minune” sau ”miraculoase” care ar fi trebuit să revoluționeze tratamentele bolilor pentru care erau destinate. Totuși, mai târziu se constată, din nou și din nou, că aceste medicamente cauzează efecte adverse grave, alte boli sau chiar deces.

Văzute în lumina acestui fapt, știrea conform căreia anumite medicamente prescrise pentru a trata prostata mărită cresc riscurile de diabet tip 2 nu este deloc surprinzătoare. Dimpotrivă, este doar cea mai nouă dintr-un lung șir de dovezi care demonstrează că medicamentele nu sunt – și nu vor fi niciodată – răspunsul pentru prevenirea și tratamentul bolilor. Motivul este faptul că acestea nu tratează bolile, ci doar simptomele acestora.

După cum au arătat cercetările Dr.Rath în domeniul medicinei celulare, cauza primară a majorității bolilor cronice ale zilelor nostre, inclusiv a multor forme de boli cardiovasculare, cancer, diabet și altele este deficitul pe termen lung de vitamine, minerale, aminoacizi și alte elemente nutritive specifice. Abordarea medicinei celulare definește un aport zilnic optim al acestor elemente nutritive ca o măsură preventivă pentru menținerea sănătății și controlul eficient, sigur, al multor situații patologice.

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/04/prostate-drugs-increase-risk-of-diabetes/

Publicat cu permisiune