omnicron

Medicul care a descoperit varianta Omicron: „Mi s-a ordonat să etichetez varianta ca GRAVĂ”

 “Angelique Coetzee, medic generalist și președinte al Asociației Medicale din Africa de Sud, a reacționat într-un interviu acordat ServusTV austriac la frica, panica și regulile totalitare impuse din cauza variantei Omicron, despre care ea afirmă că este foarte blândă.” [Sursa: freewestmedia.com]

COMENTARIU

Vestea că Angelique Coetzee a primit ordin să descrie varianta Omicron ca fiind „gravă” va confirma și mai mult suspiciunile multor oameni că, în ciuda faptului că este foarte ușoară, această mutație a coronavirusului a fost folosită în mod deliberat pentru a ridica starea de panică la nivel global.

Șefa Comisiei UE de la Bruxelles, Ursula von der Leyen, a răspuns la descoperirea variantei Omicron spunând că este timpul să se ia în considerare ca vaccinarea împotriva COVID-19 să fie obligatorie în Europa. Prim-ministrul britanic Boris Johnson a făcut ulterior o declarație similară, spunând că va exista o „conversație națională” în țara sa cu privire la calea de urmat. Având în vedere că Europa găzduiește 8 dintre primele 10 țări exportatoare de produse farmaceutice, ambii lideri priveau, fără îndoială, cu lăcomie profiturile crescânde ale acționarilor care ar putea rezulta dacă vaccinarea obligatorie ar fi impusă la nivel mondial.

Președintele american Joe Biden a folosit apariția variantei Omicron ca o scuză pentru a împinge ca 100 de milioane de americani să se supună așa-ziselor „doze booster” cât mai curând posibil. În cuvinte care vor fi interpretate de mulți ca o amenințare voalată, el a mai declarat că „această pandemie nu se va încheia până când nu vom avea vaccinări globale”. Alături de Europa, SUA este una dintre cele mai importante țări exportatoare de produse farmaceutice. Între ele, companiile farmaceutice americane Pfizer și Moderna sunt deja așteptate să înregistreze peste 93 de miliarde de dolari în vânzări de vaccinuri împotriva COVID-19 anul viitor.

Află cum oferta de profituri adusă de pandemia de coronavirus a venit ca o coincidenţă exact în momentul când industria farmaceutică e pe punctul de a se prăbuşi, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/02/doctor-who-discovered-omicron-i-was-ordered-to-label-this-variant-serious/

Publicat cu permisiune