Metaforele despre „războiul cu cancerul” fac mai mult rău decât bine

Conform psihologilor, metaforele despre război atunci când vine vorba de cancer, fac mai mult rău decât bine.

COMENTARIU

Aşa-numitul „război împotriva cancerului” este o fraudă indiscutabilă. Întrucât se stimează că piaţa mondială a medicamentelor pentru cancer va ajunge la 200 miliarde $ până în 2022, este cât se poate clar că nu este în interesul financiar al industriei farmaceutice să prevină sau să vindece cancerul. În schimb, întreţinerea şi expansiunea acestei boli este o condiţie preliminară pentru creşterea financiară a acestei industrii.

Ca o consecinţă a acestei fraude globale, cancerul rămâne principala cauză a morbidităţii şi mortalităţii la nivel mondial. În 2018, statisticile Agenţiei Internaţionale de Cercetări asupra Cancerului arătau că sunt 18,1 milioane de noi cazuri de cancer şi 9,6 milioane de decese cauzate de cancer. Costurile economice totale ale acestei boli depăşesc acum un triliard $ pe an.

Dar nu aşa trebuie să fie. Cercetările asupra cancerului desfăşurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath au dovedit că anumite combinaţii specifice de microelemente nutritive pot bloca toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală. Dezvoltarea acestor abordări a stabilit noi direcţii terapeutice şi oferă o reală şansă de a controla cancerul.

Desigur, nici faptul că rolul microelementelor nutritive în controlul cancerului nu a fost nici înţeles nici aplicat nu este întâmplător. Dimpotrivă, a fost în mod deliberat neglijat şi ascuns, în interesul afacerii de investiţii farmaceutice.

Află despre descoperirile revoluţionare ale Dr.Rath şi despre cercetările sale în domeniul cancerului, citind cartea Victorie asupra cancerului

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/08/psychologists-say-war-on-cancer-metaphors-may-do-more-harm-than-good/

Publicat cu permisiune