Micronutrients Can Reverse the Course of AIDS – Vitamin Project 853x480 1

Microelementele nutritive pot determina regresia SIDA

În Khayelitsha, un oraș din Cape Town, Africa de Sud, am efectuat un studiu pilot clinic pe pacienți HIV pozitivi cu SIDA în stadiu avansat care nu luaseră niciodată medicamente ARV. Scopul studiului a fost să arate că o combinație de microelemente nutritive poate inversa cursul SIDA, chiar și în stadiul avansat al acesteia.

Această combinație de elemente nutritive a constat din vitamine specifice, aminoacizi, minerale și extracte de polifenoli din ceaiul verde. Lista microelementelor nutritive din acest program și detaliile studiului sunt disponibile pe acest site.

Analizele de sânge și evaluările clinice au fost efectuate la început și după 4 săptămâni în programul de microelemente nutritive. Deja după prima lună a acestui studiu, rezultatele clinice și ale testelor de sânge au fost concludente. Pacienții cu SIDA în cele mai avansate stadii au avut cele mai mari îmbunătățiri ale funcției imune. Am decis să publicăm concluziile cheie fără întârziere în beneficiul întregii omeniri.

improvement immune

 

Pe lângă îmbunătățirea diferiților markeri clinici ai funcției sistemului imunitar, programul de vitamine a demonstrat efecte benefice în multe aspecte ale sănătății generale. Graficele de mai jos ilustrează îmbunătățirile simptomelor multiple experimentate de persoanele cu HIV/SIDA implicate în acest proiect timp de până la 8 săptămâni.

Nicio vitamină sau medicament ARV testat anterior nu au reușit să arate inversarea simptomelor clinice ale SIDA, așa cum este documentată aici. Mai mult, în acest studiu toți markerii cunoscuți ai sistemului imunitar – nu numai numărul de CD4 – s-au îmbunătățit semnificativ în perioada scurtă de numai 4 săptămâni!

Responsabilitatea științifică pentru aceste rezultate este împărtășită de Alexandra Niedzwiecki, Ph.D. (Institutul de Cercetare Dr. Rath, SUA), David Rasnick, Ph.D. (Dr. Rath Health Foundation, Africa de Sud), Sam Mhlongo, M.D. (Șef de Medicină de Familie, Universitatea Medicală din Africa de Sud, MEDUNSA, Africa de Sud) și Matthias Rath, M.D.

Ulcer cutanat cauzat de SIDA, regresat

Zola (20 ani) este doar un exemplu pentru îmbunătățirile clinice observate în acest studiu. Anul trecut, când a prezentat simptome de scădere în greutate, transpirație nocturnă și tuse, a consultat o clinică și a fost diagnosticată cu tuberculoză (TB) și a fost testată HIV pozitiv.

Ea a fost sfătuită că, după terminarea tratamentului antituberculos, ar trebui să înceapă să ia tratament antiretroviral (ARV), dar a obiectat din cauza efectelor secundare ale tratamentului ARV. În acel moment, ea dezvoltase simptome de SIDA în toată regula, inclusiv un ulcer profund al gâtului care nu se vindeca și, în cele din urmă, o infecție severă (vezi imaginea A de mai jos). De asemenea, a avut dureri în picioare și în alte părți ale corpului.

La scurt timp după ce a început programul de elemente nutritive, durerile din corp au încetat și a început să ia în greutate. Rana infectată a început să se vindece și după o lună a dispărut aproape complet (vezi poza B de mai jos).

Ulcerele cutanate sunt tipice pentru SIDA în stadiu avansat

Înainte de programul nutrițional, pe gâtul Zolei era vizibil un ulcer grav infectat

După 1 lună de administrare a microelementelor nutritive, ulcerul se vindecase aproape complet

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2005/05/micronutrients-can-reverse-the-course-of-aids-vitamin-project/

Publicat cu permisiune