Dr Aleks Mazeiev Instiute Academy of Science Kiev 002 960x540 1

Microelementele nutritive – strategie sigură şi eficientă pentru controlul pandemiei de COVID-19

Institutul de Cercetare Dr.Rath

21 octombrie 2021

Kiev, Ucraina / San Jose, California. Combinațiile specifice de microelemente nutritive, deci compuși naturali derivați din plante, sunt capabile să inhibe toate căile cunoscute ale infecției cu coronavirus, inclusiv legarea și multiplicarea oricăror mutații ale virusului de celulele umane care servesc drept căi de intrare cruciale. Dr. Aleksandra Niedzwiecki, director al Institutului de Cercetare Dr. Rath cu sediul în San Jose, California, a prezentat aceste informații de referință privind sănătatea la o conferință științifică internațională organizată de Academia de Științe Medicale din Kiev și Institutul de Stat pentru Sănătate Publică Marzieiev din Ucraina.

Acest progres științific vine într-un moment în care strategiile globale de vaccinare se confruntă cu limitări din cauza coronavirusului cu mutații rapide și preocupări crescânde de siguranță în legătură cu politicile de vaccinare obligatorie, inclusiv pentru copii.

Invitația adresată dr. Niedzwiecki de a prezenta aceste informații extrem de relevante la conferința de la Kiev reflectă responsabilitatea organizatorilor săi științifici și medicali de a lărgi sfera abordărilor cu baze ştiinţifice pentru pandemia de Covid-19 pentru a include terapii naturale eficiente. Strategiile de sănătate naturală prezentate de dr. Niedzwiecki pot fi implementate ca politici de sănătate publică pe termen lung oriunde în lume și s-ar bucura în mod clar de acceptare și sprijin fără precedent din partea publicului larg.

Amploarea internațională a conferinței a fost subliniată de faptul că, pe lângă medici și oameni de știință din Ucraina, a existat o largă participare internațională cu contribuții științifice din Austria, Japonia și Belarus. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a fost reprezentată de Francesca Racioppi, șefa Centrului European pentru Mediu și Sănătate al OMS. Informațiile privind microelementele nutritive ca acțiuni eficiente sau alternative la strategiile convenționale de vaccinare au ajuns, prin urmare, la o audiență internațională.

Institutul de Cercetare Dr. Rath operează sub umbrela unei organizaţii non-profit și oferă gratuit întreaga sa expertiză guvernelor și altor instituții publice din întreaga lume

Contact Dr. Aleksandra Niedzwieckiresearch@drrath.org

Informaţii suplimentare

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/10/micronutrients-as-an-effective-and-safe-strategy-to-help-control-the-covid-19-pandemic-presentation-at-international-scientific-conference-in-kiev-ukraine/

Publicat cu permisiune