self test

Multivitaminele, Omega 3, probioticele şi vitamina D pot reduce riscul testării pozitive COVID-19

“Administrarea de multivitamine, omega-3, probiotice sau suplimente cu vitamina D poate reduce riscul testării pozitive pentru SARS-CoV-2, virusul responsabil pentru infecția cu COVID-19, indică un studiu amplu pe populație.” [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Pe baza consumului auto-raportat de către utilizatorii unei aplicații, acest studiu a constatat o scădere „modestă” a riscului de testare pozitivă în rândul femeilor care au luat în mod regulat multivitamine, omega-3, probiotice sau suplimente cu vitamina D. Cu toate acestea, studiul are mai multe lipsuri, inclusiv faptul că cercetătorii nu au colectat nicio informație privind dozele. Dacă s-ar fi examinat combinații sinergice de microelemente nutritive care îmbunătățesc imunitatea, rezultatele ar fi fost, fără îndoială, mult mai impresionante. Cercetările efectuate de oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr. Rath au arătat că profitând de sinergia microelementelor nutritive, impactul biologic al suplimentelor poate fi maximizat.

Află cum susţin microelementele nutritive sistemul imunitar în lupta împotriva infecţiilor, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Pentru informaţii aprofundate despre rolul nutriţiei în funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar, descărcaţi un exemplar al cursului nostru gratuit „Microelementele nutritive – instrumente eficiente împotriva infecţiilor virale”

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/multivitamins-omega-3-probiotics-vitamin-d-may-lessen-risk-of-positive-covid-19-test/

Publicat cu permisiune