Nivelurile ridicate ale vitaminei D diminuează riscul de deces în rândul persoanelor cu afecțiuni cardiace

Persoanele care suferă de insuficiență cardiacă și-ar putea diminua cu 30% riscul de deces, asigurându-și un nivel sănătos al vitaminei D, conform unor noi cercetări din Norvegia.

COMENTARIU

Oricât de promițător ar suna aceste știri pentru pacienții cu boli cardiovasculare, nu este o descoperire revoluționară, cum ar putea părea la prima vedere. După cum s-a demonstrat într-un studiu revoluționar publicat de oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr.Rath în 2015, boala cardiovasculară este de fapt un stadiu incipient al scorbutului, boala deficitului de vitamina C. Deci, deși vitamina D este, fără îndoială, utilă, elementul nutritiv cheie pentru scăderea riscului de deces în rândul pacienților nu este vitamina C, ci vitamina C.

Pentru a afla în ce mod vitamina C, atunci când este utilizată în combinații cu alte elemente nutritive, poate preveni cu succes infarctele miocardice, accidentele vasculare cerebrale, hipertensiunea arterială, diabetul, colesterolul mărit și multe alte boli cardiovasculare, citește cartea salvatoare de vieți De ce animalele nu fac infarct…dar oamenii, da!

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/healthy-vitamin-d-status-lowers-risk-of-death-in-people-with-heart-disease/

Publicat cu permisiune