Nivelurile scăzute ale magneziului pot afecta eficiența vitaminei D

O recenzie publicată în Journal of the American Osteopathic Association arată că vitamina D nu poate fi metabolizată în lipsa unor niveluri suficiente ale magneziului

COMENTARIU

Descoperirile acestui studiu susțin principiul sinergiei microelementelor nutritive dezvoltat de oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr.Rath. Principiul se bazează pe înțelegerea științifică a faptului că, deși vitaminele, mineralele și alte microelemente nutritive sunt necesare pentru funcționarea normală a organismului uman, acestea nu acționează individual. În schimb, ele participă la procese metabolice complexe și interacționează fie amplificându-și reciproc acțiunile fie opunându-se acestora. Asigurarea unei interacțiuni optime a acestora și a unui echilibru celular este esențială pentru o bună sănătate.

Prin aplicarea principiului sinergiei microelementelor nutritive în efectuarea studiilor științifice, oamenii de știință de la Institutul de Cercetare Dr.Rath au dovedit că atacarea mai multor ținte biologice simultan este posibilă. Acest lucru înseamnă că mecanismele cheie ale bolilor cardiovasculare, cancerului și altor boli pot acum fi controlate în mod sigur și natural, fără medicamente.

Află mai multe despre prevenirea și controlul bolilor cu ajutorul microelementele nutritive, citind pe site-ul nostru despre medicina celulară.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/researchers-find-low-magnesium-levels-make-vitamin-d-ineffective/

Publicat cu permisiune