comment0506

Nivelurile scăzute ale vitaminei B12 pot agrava boala Parkinson

Un studiu efectuat pe pacienți cu boală Parkinson în stadiu incipient a constatat că grupurile cu niveluri mai scăzute de vitamina B12 s-au confruntat în medie cu o accelerare mai rapidă a simptomelor motorii și cognitive, care au încetinit, în unele cazuri, după administrarea  zilnică de multivitamine.

COMENTARIU

În comun cu atât de multe studii publicate perioada actuală, rezultatul acestui studiu reflectă în esență medicina celulară a Dr. Rath, înțelegând că principala cauză a celor mai frecvente boli cronice de astăzi este un deficit pe termen lung de vitamine și alte microelemente nutritive. Prin definirea unui aport zilnic optim al acestor elemente nutritive ca măsură preventivă de bază pentru menținerea sănătății, cercetările Dr. Rath deschid posibilitatea revoluționară de a reduce incidența bolilor cronice – inclusiv a celor cu bază neurologică precum Parkinson – la o fracțiune din ponderea lor actuală.

Află mai multe despre abordările inovative ale Dr.Rath în domeniul asistenţei medicale, citind acest articol de pe site-ul nostru

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/03/low-levels-of-vitamin-b12-may-worsen-parkinsons-disease/

Publicat cu permisiune