oysters

Nivelurile scăzute de zinc, asociate cu rata crescută de deces la pacienţii cu coronavirus

„Noile cercetări arată că un nivel mai scăzut de zinc în sânge este asociat cu rezultate mai slabe în cazul pacienților cu coronavirus.” [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Pe măsură ce se cunosc mai multe despre coronavirus, există dovezi clare că nivelurile scăzute de microelemente nutritive cresc riscul de complicații și deces la pacienții infectați cu acesta. Aceste dovezi sunt în concordanță cu conceptul revoluționar de medicină celulară al Dr.Rath, care explică modul în care deficitul de microelemente nutritive este cauza principală a bolilor. Vitaminele, mineralele și alte microelemente nutritive esențiale sunt stimulenți importanți pentru producerea și funcționarea celulelor imunitare ale organismului. În absența unor niveluri suficiente de microelemente nutritive, sistemul imunitar al organismului slăbeşte.

Cercetări recente au arătat că persoanele cu niveluri scăzute de vitamina D au rate cu 60% mai mari de infectare cu coronavirus în comparație cu cei cu cantități adecvate. De asemenea, se știe că nivelurile scăzute de vitamina D cresc riscul de deces după contractarea virusului. În mod similar, a fost demonstrată o legătură între complicațiile coronavirusului și lipsa vitaminei K.

Medicii din China și statul New York au folosit cu succes doze mari de vitamina C pentru a trata pacienții infectați cu virusul. Un nutrient esențial în pandemie, mecanismele antivirale ale vitaminei C au fost demonstrate științific într-o multitudine de viruși care afectează oamenii. Deficitul de vitamina C este comun în întreaga lume.

Află cum au demonstrat oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Dr.Rath că  o combinaţie specifică de microelemente nutritive poate bloca interacţiunea dintre punctul de ancorare al proteinei „spike” a coronavirusului şi „poarta de intrare” în celulele umane, citind comunicatul de presă de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/10/lower-zinc-levels-associated-with-increased-risk-of-death-in-coronavirus-patients/

Publicat cu permisiune