norway

Norvegia vrea să monitorizeze cumpărăturile de alimente ale cetăţenilor săi

“Norvegia se îndreaptă către o societate de control complet în care statul vrea să știe tot ce faci.” [Sursa: substack.com]

COMENTARIU

Chiar și înainte de pandemia de COVID-19, era deja clar că țările căutau din ce în ce mai mult să monitorizeze activitățile cetățenilor lor. În cartea noastră, „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”, publicată pentru prima dată în 2010, am descris modul în care strategiile de bază utilizate pentru a impune dictatura UE de la Bruxelles în Europa provin direct din cele folosite de naziști în urma adoptării infamei „Legi de abilitare” a Parlamentului german în 1933.

Practicile deja utilizate pe scară largă în cadrul statului de supraveghere al UE de la Bruxelles includ monitorizarea comunicărilor private ale cetățenilor, stocarea informațiilor personale confidențiale ale cetățenilor, monitorizarea comportamentului sau ideilor considerate a fi „anormale” și monitorizarea convingerilor politice ale oamenilor. În urma pandemiei de COVID-19, aceste practici au devenit exagerate și sunt din ce în ce mai utilizate și extinse la nivel mondial.

Încercând acum să urmărească chiar și alimentele pe care le consumă cetățenii săi, Norvegia duce în mod clar conceptul de supraveghere a statului, un pas mai departe. Obținerea acestor informații va necesita accesul la datele despre toate plățile efectuate cu carduri de credit sau de debit. Prin urmare, aparent, singura modalitate de a renunța la urmărirea în acest fel ar fi ca cetățenii să folosească numerar. Dar cum așa-numita „societate fără numerar” planează din ce în ce mai mult asupra noastră, nici măcar acest lucru nu va fi posibil la infinit.

În cele din urmă, după cum a explicat dr. Rath în discursul său la întâlnirea internațională a Mișcării Vieții de la Auschwitz din 2014, conducătorii noștri ne mint când ne spun că, pentru a lupta împotriva terorismului, trebuie să ne citească e-mailurile, să ne asculte conversațiile telefonice și să ne urmărească fiecare mișcare. În cele din urmă, singurul motiv pentru această colosală colectare de date este că le este teamă că noi, oamenii, ne vom trezi şi vom înlocui instrumentele economice ale corporației multinaționale reprezentate de Cartelul Petrolului şi Medicamentelor, prin care ne controlează. Căci dacă se va întâmpla acest lucru, va urma în mod inevitabil încetarea guvernării dictatoriale a Cartelului asupra noastră.

Află mai multe despre supravegherea guvernamentală citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/06/norway-wants-to-track-citizens-food-purchases/

Publicat cu permisiune