comment0863

O femeie de 82 de ani s-a vindecat de demenţă cu ajutorul abordărilor naturale

O femeie de 82 de ani care suferea de demență și-a revenit remarcabil după ce și-a îmbunătățit alimentaţia, incluzând alimente care promovează sănătatea, cum ar fi broccoli, varză kale, spanac, semințe de floarea soarelui, ceai verde, ovăz și cartofi dulci. [Sursa: dailymail.uk ]

COMENTARIU

Deşi medicina convenţională susține că demența este incurabilă, dovezile științifice arată că abordările nutriționale și dietetice ale acesteia pot aduce îmbunătățiri semnificative. Se știe deja, de exemplu, că o combinație de vitamine B și niveluri ridicate de acizi grași omega-3 poate opri dezvoltarea bolii Alzheimer. Un studiu publicat în 2015 de oamenii de știință de la Universitatea Oxford din Marea Britanie a urmărit 168 de persoane în vârstă și a confirmat că această abordare a avut succes în prevenirea contracției creierului, un semn distinctiv al acestei afecţiuni devastatoare.

În loc să-și pună speranțele în dezvoltarea viitoare a medicamentelor de miliarde de dolari pentru tratarea demenței, pacienții și familiile lor ar fi mai bine sfătuiți să examineze dovezile științifice în creștere care susțin utilizarea intervențiilor nutriționale și dietetice. Cercetările au demonstrat în mod clar că, pe lângă vitaminele B și omega-3, nutrienții precum vitamina C, vitamina D, vitamina E și altele joacă un rol cheie în controlul și protejarea împotriva bolii Alzheimer.

Accesează rezumate uşor de citit ale studiilor care arată că abordările nutriţionale sunt eficiente împotriva bolii Alzheimer vizitând Biblioteca Independentă de Nutriţie şi Sănătate Naturală.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2018/05/82-year-old-british-woman-recovers-from-dementia-using-natural-dietary-approaches/

Publicat cu permisiune