O nouă analiză de sânge poate depista până la 50 de tipuri de cancer

O nouă analiză de sânge permite depistarea a până la 50 de tipuri de cancer, adesea chiar înainte de apariţia oricăror semne şi simptome, spun oamenii de ştiinţă.

COMENTARIU

Alături de tratamentele naturale cu bază ştiinţifică ce se adresează cauzei primare a cancerului, această nouă analiză de sânge ar putea fi o dezvoltare foarte utilă. Totuşi, din păcate, tratamentele utilizate în prezent pe pacienţii cu cancer din medicina convenţională sunt toxice, ineficiente şi potenţial fatale. Şi în primul rând nici nu fac nimic pentru prevenirea apariţiei bolii.

Într-o ilustrare şocantă a pericolelor abordărilor convenţionale la adresa cancerului, un studiu publicat în 2016 a descoperit că în unele spitale chimioterapia a ucis mulţi pacienţi cu cancer în decurs de 30 de zile de la începerea tratamentului.

Alte cercetări publicateîn 2019 au confirmat mai departe că medicamentele pentru chimioterapie folosite în mod obişnuit stimulează de fapt răspândirea cancerului.

Află mai multe despre terapiile naturale cu bază ştiinţifică despre care s-a demonstrat că blochează toate mecanismele cheie care fac din cancer o boală mortală, citind cartea scrisă de Dr.Rath împreună cu Dr.Aleksandra Niedzwiecki, Victorie asupra cancerului

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/04/new-blood-test-can-check-for-more-than-50-types-of-cancer/

Publicat cu permisiune