mask g4aaa639fc 1280

Oficialităţile recunosc acum că nu există dovezi că masca ar proteja persoanele vulnerabile împotriva Covid-19

„Nu există suficiente dovezi care să sugereze că măștile de calitate medicală ar proteja persoanele vulnerabile împotriva COVID-19, au recunoscut oficialii din domeniul sănătății”.
[Sursa: telegraph.co.uk]

COMENTARIU

Nu doar măștile faciale s-au dovedit a fi un instrument ineficient al politicilor de sănătate publică pentru protejarea oamenilor împotriva COVID-19. Un studiu realizat de Universitatea Johns Hopkins a constatat că măsurile de carantină au prevenit doar 0,2% din decesele cauzate de COVID-19 și „nu au fost o modalitate eficientă de a reduce ratele mortalității în timpul unei pandemii”. În mod revelator, acest studiu a mai constatat că închiderea granițelor a fost chiar mai puțin eficientă în salvarea de vieți decât carantina în sine, ratele mortalității fiind reduse cu doar 0,1%.

Din fericire, există soluții reale cu baze ştiinţifice pentru controlul pandemiei. Oamenii de știință de la Dr. Institutul de Cercetare Rath a dezvoltat o combinație specifică de extracte de plante și microelemente nutritive care s-a dovedit a fi eficientă nu numai împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 original, ci și împotriva variantelor Alpha, Beta, Gamma, Delta, Kappa și Mu. Împreună cu dovezile clinice că doze mari de vitamina C administrată intravenos reduce foarte mult mortalitatea cauzată de COVID-19, utilizarea pe scară largă a acestei abordări revoluționare ar fi putut ţine pandemia sub control fără a fi nevoie de măsuri draconice de sănătate publică.

Află cum ziarul Wall Street Journal a publicat detalii despre Dr. Brevetul inovator al Institutului de Cercetare Rath privind o combinație specifică de elemente nutritive pentru inhibarea virusului responsabil de COVID-19, citind acest articol pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2023/04/no-evidence-face-masks-protected-vulnerable-from-covid-19-health-officials-admit/

Publicat cu permisiune