justice

Organizaţia Mondială a Sănătăţii, forţată în mod umilitor să dea înapoi

“Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a fost forțată să dea înapoi în privința modificărilor controversate aduse Regulamentului Internațional de Sănătate..” [Sursa: onenation.org.au]

COMENTARIU

Deşi pandemia de COVID-19 a cunoscut deja o escaladare dramatică a influenței OMS, se fac planuri pentru ca autoritatea acesteia să fie intensificată și mai mult. Într-o acapare draconică a puterii care va fi susținută de Regulile internaționale în domeniul sănătății, este în curs de pregătire un așa-numit „Tratat pandemic” care ar putea obliga legal țările lumii să urmeze instrucțiunile OMS în cazul unei viitoare pandemii. Amenințând libertățile personale și autonomia corporală a întregii populații globale, puterile sale ar putea include implementarea de blocări restrictive, vaccinări obligatorii, pașapoarte de vaccinare, restricții de călătorie și multe altele. Tratatul este planificat să intre în vigoare până în 2024.

Deși este, fără îndoială, o veste bună că OMS a fost forțată să dea înapoi în privința modificărilor aduse Regulamentului Internațional de Sănătate, ar fi naiv să credem că lupta pentru prevenirea implementării lor a fost câștigată. În schimb, ar trebui să rămânem vigilenți și să fim pregătiți ca OMS să se regrupeze și să încerce să le depășească, indiferent de opoziția în creștere la nivel mondial.

Află cum directorul general WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus a fost acuzat de genocid în Etiopia, ţara sa natală, citind acest articol de pe site-ul nostru.

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/06/world-health-organization-forced-into-humiliating-backdown/

Publicat cu permisiune