9 17 article5

Organizația Mondială a Sănătăţii se îndoieşte tot mai mult că vaccinurile vor pune capăt pandemiei

“Șeful Organizației Mondiale a Sănătății din Europa este pesimist în ceea ce privește capacitatea vaccinurilor de a pune capăt pandemiei COVID-19, deoarece noile variante spulberă speranța de a se ajunge la imunitatea de turmă.” [Source: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

Organizația Mondială a Sănătății nu este nici pe departe  singura  care se îndoieşte cu privire la capacitatea vaccinurilor COVID-19 de a pune capăt pandemiei. Într-o întâlnire recentăextrem de clarificatoare e a Grupului parlamentar al tuturor partidelor din Marea Britanie pentru Coronavirus, parlamentarii au fost avertizați de oamenii de știință că ideea așa-numitei „imunităţi de turmă” care ar putea fi atinsă prin vaccinurile împotriva COVID este „mitică”. Parlamentarii au fost, de asemenea, informați că apariția variantelor rezistente la vaccinuri ale virusului este o „inevitabilitate absolută”.

În cele din urmă, dovezile prezentate acestui grup parlamentar al tuturor partidelor din Marea Britanie reconfirmă poziția Fundației de Sănătate Dr. Rath conform căreia o abordare bazată exclusiv pe vaccinuri nu este răspunsul la pandemie. Guvernele care încearcă să evite supunerea cetățenilor lor la riscurile vaccinurilor împotriva COVID-19 ar trebui să se orienteze, în schimb, spre domeniile nutriției și medicinei celulare.

Află mai multe despre analiza noastră privind vaccinurile împotriva COVID-19 citind acest articol aprofundat, scris de Dr.Rath şi Dr. Aleksandra Niedzwiecki.

 

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/09/world-health-organization-more-doubtful-about-vaccines-ending-pandemic/

Publicat cu permisiune