Pacienţii cu hipertensiune arterială prezintă un risc crescut de deces cauzat de coronavirus

Comparativ cu persoanele care nu suferă de hipertensiune arterială, pacienţii cu hipertensiune arterială prezintă un risc dublu de a muri de coronavirus, conform noilor cercetări. [Sursa: Medicalexpress.com]

COMENTARIU

După cum a explicat Dr.Rath în Scrisoarea Deschisă, există un motiv pentru care marea majoritate a persoanelor care au decedat din cauza coronavirusului aveau afecţiuni preexistente precum hipertensiune arterială, diabet şi alte probleme de sănătate. Cauza primară a acestor boli este un deficit cronic de vitamine, minerale, aminoacizi şi alte microelemente nutritive specifice. În acelaşi timp, deficitul de microelemente nutritive este un factor major care contribuie la o imunitate compromisă. Aproximativ 25,000 de studii ştiinţifice au stabilit o legătură clară între microelementele nutritive şi sănătatea sistemului imunitar.

Dacă aveţi hipertensiune arterială, ar trebui să acţionaţi chiar începând de astăzi, pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate şi a evita astfel să sporiţi numărul de decese din această cauză, la nivel global.

Pentru o explicaţie sumară despre cum se poate preveni şi trata în mod natural hipertensiunea arterială utilizând abordările medicinei celulare ale Dr.Rath citeşte acest articol de pe site-ul nostru.

Informaţii aprofundate despre abordarea Dr.Rath în ceea ce priveşte controlul hipertensiunii arteriale şi al altor boli cardiovasculare se găsesc în cartea sa revoluţionară De ce animalele nu fac infarct… dar oamenii, da!

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/06/high-blood-pressure-linked-to-increased-risk-of-dying-from-coronavirus/

Publicat cu permisiune