Pandemia de coronavirus: controlul Cartelului Farmaceutic pune in pericol economia mondială

Un nou raport al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (Organization for Economic Cooperation and Development, OECD), organizaţie interguvernamentală ai căror membri sunt 36 dintre cele mai dezvoltate ţări descrie cum epidemia de coronavirus COVID-19 pune în pericol economia mondială. Afirmând că „guvernele trebuie să acţioneze rapid şi în forţă pentru a înfrânge virusul şi impactul său economic”, OECD spune că acest virus prezintă cea mai mare ameninţare la adresa economiei mondiale, după criza financiară. Totuşi, în realitate, nu coronavirusul în sine pune în pericol economia mondială ci controlul continuu al Cartelului Farmaceutic asupra sistemelor noastre de asistenţă medicală.

Raportul OECD este doar una dintre multele previziuni economice sumbre publicate recent în legătură cu coronavirusul. Un articol recent publicat pe site-ul Bloomberg, un portal de ştiri finanţat de multimiliardarul Michael Bloomberg, pretinde că virusul va costa 7,2 trilioane $ şi „va duce economia mondială la blocaj”. CNN a prezis, în mod similar, că odată cu epidemia care a declanşat „frică extremă pe pieţele financiare”, „lumea ar putea fi aruncată în recesiune„. Dar cum spălarea pe creier a publicului este din ce în ce mai accentuată, pentru ca oamenii să creadă că un vaccin farmaceutic e singura soluţie de control al pandemiei şi cum cel puţin 9 companii farmaceutice lucrează acum la un astfel de vaccin, este deja clar cine este principalul beneficiar al acestei isterii media.

Cartelul Farmaceutic caută să beneficieze de isteria coronavirusului

Datorită interesului crescând, la nivel global, în ceea ce priveşte abordările sănătăţii naturale, afacerea cu boala de 1,4 miliarde $ pe an a Cartelului Farmaceutic nu a fost niciodată sub o mai mare ameninţare. În decursul ultimelor 2 decenii, descoperirile ştiinţifice revoluţionare ale Dr.Rath în domeniul bolilor cardiovasculare, cancerului, diabetului şi altor boli au avut ca şi consecinţă faptul că milioane de oameni din întreaga lume au întors spatele medicinei bazate pe medicamente. De aceea, prin intermediul acţionarilor săi din media, politică şi medicină, Cartelul manipulează epidemia de coronavirus în scopul de a îngrozi oamenii atât de tare încât să cadă înapoi în ghearele sale.

Măsura în care Cartelul Farmaceutic pune în pericol economia globală este ilustrată poate cel mai bine de statisticile publicate de Forumul Economic Mondial (World Economic Forum, WEF) în 2011, care a calculat că până în 2030 impactul economic global cumulativ al celor mai importante boli cronice – boli cardiovasculare, cancer, diabet, boli mintale şi boli respiratorii – ar putea atinge uluitoarea cifră de 4,7 trilioane $. Punând această sumă în context, la momentul publicării raportului ea reprezenta doar suficienţi bani pentru eradicarea sărăciei de 2 $ pe zi în rândul celor 2,5 miliarde de oameni care sunt în acest stadiu de mai bine de o jumătate de secol.

Declarând că descoperirile sale sunt „neechivoce” şi că este nevoie de un „front comun”, WEF a făcut apel la guverne, societatea civilă şi sectorul privat pentru a se angaja în combaterea bolilor cronice şi creşterii poverii economice a acestora. Totuşi de atunci a devenit clar că apelul WEF a ajuns doar la urechi surde. La nivel global, unul din 3 adulţi suferă de multiple boli cronice. În ţările dezvoltate cifra este aproape de 3 din 4 în rândul adulţilor vârstnici şi se prezice că va creşte dramatic în următorii ani. O industrie de investiţii condusă de profiturile acţionarilor, industria farmaceutică nu are niciun interes în prevenirea cauzelor bolilor cronice.

Pandemia de coronavirus este deci un memento asupra faptului că atingerea scopului „Sănătate pentru toţi” cere multiplicarea eforturilor de educaţie în domeniul sănătăţii, la nivel global. Milioane de oameni din întreaga lume încă mai trebuie să afle despre beneficiile salvatoare de vieţi ale terapiilor naturale printre care susţinerea sistemului imunitar în lupta împotriva infecţiilor. De aceea, depinde de noi, ca susţinători ai unui nou sistem global de asistenţă medicală bazat pe terapii naturale cu bază ştiinţifică, să difuzăm aceste cunoştinţe importante cât mai pe larg posibil. Doar aşa vom face literalmente diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Articol de Paul Anthony Taylor

Sursa: https://www.dr-rath-foundation.org/2020/03/the-coronavirus-pandemic-pharma-cartels-control-of-healthcare-putting-world-economy-at-risk/

Publicat cu permisiune