Paul Anthony Taylor

Paul Anthony Taylor

Director executiv al Fundației de Sănătate Dr.Rath și unul dintre coautorii explozivei cărți Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE, Paul este și expert în domeniul Comisiei Codex Alimentarius, participând în calitate de observator oficial la întrunirile acesteia.

Înainte de a se alătura Fundației, Paul Anthony Taylor a lucrat în industria muzicală, cântând la clape alături de artiști precum Paul McCartney, Bryan Ferry, Bill Withers, the Verve, Texas, și Primal Scream.

A devenit interesat de abordările sănătății naturale după ce a fost diagnosticat cu sindrom de oboseală cronică în 1991, de care s-a vindecat complet utilizând terapiile naturale. După ce i-a cunoscut pe Dr.Matthias Rath și Dr. Aleksadra Niedzwiecki cu ocazia unui raliu anti-Codex  la Berlin în anul 2002, Paul a luat o decizie care i-a schimbat viața și anume cea de a părăsi industria muzicală și de a lucra alături de Fundație pentru a ajuta la apărarea drepturilor pacienților din întreaga lume de a avea acces liber la abordările naturale în domeniul sănătății.

Contact (Twitter) @paulanthtaylor